… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka blogja: Nu Skin Powerlips Fluid teszt

Réka blogja: Nu Skin Powerlips Fluid teszt

Mi az amire mindannyian vágyunk egy matt rúzst illetően?  Talán elsősorban ami a legfontosabb hogy jól fedjen és tartós legyen. Idén a NuSkin egy teljesen új rúzs kollekcióval rukkolt elő, aminek csomagolása teljesen eltér az eddigi megszokott letisztult összképtől.

A Nu Colour Powerlips Fluid, egy nagyon fiatalos színes külsőt kapott. Abszolút a megszokott kis henger formát kapta, amit általában ezek a folyékony rúzsok szoktak.
Ami tetszik benne, hogy tökéletesen látszik milyen a színe anélkül hogy le kéne tekernem a kupakját.
Na és akkor most jöjjön a lényeg. A rúzshoz egy apróbb applikátor társul, ami tökéletes a felvitelhez, roppant jól lehet vele követni az ajkak vonalát, sőt, éppen megfelelő mennyiségű terméket vesz fel.

Gyönyörű a fedése, és szinte azonnal mattra szárad
Ami engem lenyűgözött az a tartóssága. Először csak a kezemen próbáltam ki, amiről alig tudtam levakarni, egyedül az olajos durvább sminklemosók szedik le, de még azok sem teljesen. Ez után kipróbáltam mit is bír igazából. Ettem, ittam vele, és rendíthetetlenül ott tündökölt az ajkamon. Sőt még csókálló is teljesen. Én teljesen elvagyok tőle ájulva, komolyan mondom, soha egy rúzsom sem bírta ennyire, főleg anélkül hogy nem szárítja ki az ajkaimat, ami a benne levő avokádó olajnak és E-vitaminnak köszönhető. Az ára már kicsit borsosabb, mint a megszokott drogériás folyékony rúzsoknak, bár én azt mondom megéri, hiszen elég egyszer felkenned, és nem kell óránként igazgatnod, ezáltal sokkal lassabban is fogy el a termék.

Hozzám három színben érkezett, a Breadwinner, Unbreakable és a Reign. Az első kettő egy kicsit barnásabb árnyalat, azzal a különbséggel hogy az Unbreakable-ben van egy kis vöröses beütés is. Az utolsó, pedig egy lilás rózsaszínes árnyalat, ami az összes közül a személyes kedvencem, egyszerűen imádom magamon. Én azt mondom nektek érdemes beszerezni párat belőlük, higgyétek el, nem fogjátok megbánni!

Pin It on Pinterest