… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka blogja: L.O.V tavaszi újdonságok

Réka blogja: L.O.V tavaszi újdonságok

A L.O.V Cosmetics idén is újabb és újabb olyan termékekkel rukkol elő amiket egyszerűen imádok.

Kezdjük is az idei tavaszi/nyári kedvencemmel a LOVillusion holografikus highlighter palettájával. Alapvetően én dobtam egy hátast a csomagolásától. Mint tudjátok hatalmas unikornis rajongó vagyok és természetesen ez a paletta, egy ehhez kapcsolódó design-t kapott. Komolyan mondom, már csak a kinézete miatt megvenném ezt a terméket, annyira eltalálta ezt a márka.

Ha felnyitjuk található benne egy széles tükör, amiben tökéletesen láthatjuk magunkat, jól jön ha esetleg nem vagyunk tükör közelben.  Három árnyalatú highlighter található benne. Balról az első az Iridescent pink, ami nekem a személyes kedvencem. Középen az Opalescent green, majd az utolsó a Peach prism.

Mindegyik elképesztően intenzív, épp hogy csak felviszel belőle egy picit az arccsontra, máris fénylik. Bár azt mondanám, hogy ezek mind olyan árnyalatok amik a kicsit bevállalósabbaknak való. A két szélső színnek van egy rózsaszínes beütése, persze a Peach Prism kicsit barackosabb. A középső viszont nekem nagyon zöld, tehát én azt nem használom. Amit nagyon szeretek a termékben, hogy amellett hogy intenzívek a színei, még tartós is, azaz nem pereg le azonnal.  Szerintem a fesztivál szezon nagy kedvence lesz.

A másik termék a Blush Liaison, ami egy stickes pirosító. Sajnos még mindig nem vagyok a rajongója ezeknek a kiszerelésű termékeknek, annak ellenére sem hogy sok rendkívül jó található belőle a piacon.

Ennek a pirosítónak nagyon kellemes, lágy textúrája van, sokkal könnyebb mint azoknak amiket eddig próbáltam. Visszafogottabb, halvány színe van, ami nekem kifejezetten tetszik. Emellett van egy kis ezüstös csillogása, ami tavasszal nagyon jól mutat az arcon.

A kiszereléséről annyit hogy két vége van, az egyiken található maga a pirosító, a másikon pedig egy kis kefe amivel el lehet dolgozni. Nem rossz ez az ecset a végén, de nekem kicsit durva, erősek a szálak benne, nem használnám a termék elegyengetéséhez. Ami tetszik hogy roppant könnyű felvinni az almácskákra, és kellemes, lágy a finishe.  Annyira nem tartós, de különösebb probléma nincsen vele.

Az utolsó termék ami érkezett hozzám,  az a Lipaffair rúzs. Szép, letisztult külsőt kapott, ahogy általában ezek a L.O.V rúzsok szokták. Nagyon krémes az állaga, ezáltal könnyű felvinni az ajkakra. A színe intenzív, kellemes fénye van. Ahhoz képest hogy nem matt rúzs egész jó a tartóssága is, azzal sincsen baj. Én alapvetően nagy rajongója vagyok a márka rúzsainak, több fajtát is használtam már tőlük és mindegyiket nagyon szerettem.

Pin It on Pinterest