… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka szépségblog: Fytofontana Stem Cells szemfestéklemosó

Réka szépségblog: Fytofontana Stem Cells szemfestéklemosó

Sokszor problémáim vannak a szemfesték lemosókkal, hiszen rengetegszer dörzsölni kell a szemet, hogy valóban letudjuk szedni vele a sminket. Most viszont szerencsém volt tesztelni egy új terméket, a Fytofontanától amit nagyon megszerettem.


Ami először is megfogja az embert az a csomagolása. Már csak a kis doboza is roppant igényes, a fekete arany színkombináció letisztulttá teszi, luxus kinézetet adva neki.

Mikor az üvegcséjére nézünk, rögtön egy koktél jut eszébe az embernek, a zöld és a sárga szín miatt, plusz a formája is emlékeztet kissé egy shakerre.
A használata nagyon egyszerű, mivel két bázisú ezért össze kell rázni, majd egy vattapamacsra kell fújni belőle. Illata szinte nincs, nagyon enyhe aromája van, így nem zavaró.
Ami számomra pozitív volt vele kapcsolatban, hogy szinte rögtön eltávolította a sminkemet a szemem környékéről, plusz a szempillaspirállal is könnyen elbánt. Alapvetően ez a szemre való, de én kipróbáltam az arcom többi részén is, ahonnan szintén jól eltávolította a festéket.
Egyáltalán nem irritálja a bőrt, nem csíp, kellemes érzés és ami még egy nagy-nagy plusz a termékkel kapcsolatban, hogy amellett hogy ennyire könnyen eltávolítja a szemfestéket, még ránctalanítja is a szemkörnyéki bőrt.


Számomra nagyon bevált, ráadásul a csomagolásának köszönhetően még díszként is funkcionálhat a fürdőszobánkban. Én bátran ajánlom nektek!
www.fiatalodj.hu

Pin It on Pinterest