… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka blogja: Bourjois Volume Reveal szempillaspirál teszt

Réka blogja: Bourjois Volume Reveal szempillaspirál teszt

A másik szerelem termék pedig a Bourjois Volume Reveal szempillaspirál.

Mióta ezt használom, rengetegen érdeklődtek hogy mit használok a pilláimra, vagy viselek e műszempillát. Gumis vékonyabb keféje van, a sörtéi egyenlő hosszúak. Gyönyörűen elválasztja egymástól a pillákat, és akár egy réteg alkalmazásával dúsítja őket. Hatalmas igéző tekintetet varázsol, plusz ami még mellette szól, hogy vízálló és ez valljuk be nem utolsó szempont nyáron. Nem pereg le, nem kenődik, egyszóval tökéletes.

reka blogja
Plusz, tartalmaz egy beépített tükröt, ami háromszorosan nagyít, így bárhol bármikor kifesthetjük, illetve megigazíthatjuk a pilláinkat, ezáltal könnyen az utazók kedvencévé tud válni.reka szepsegblogja

Réka szépség blogger/vlogger/énekesnő
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat és az első videóklipemet megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.

Pin It on Pinterest