… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Réka blog Réka szépségblog: Isadora tavaszi sminkek-Teszt!

Réka szépségblog: Isadora tavaszi sminkek-Teszt!

Bár a tavasz most kifejezetten távolinak tűnik ebben a farkasordító hidegben, de az IsaDoranak sikerült egy kis madárcsicsergős, virágnyílós tavaszi hangulatot csempésznie a napjaimba a csodás új kollekciójával.

Idén a márka inspirációja a nagyvárosi művész műterme volt, ahogy a napsugarak gyönyörűen beragyogják a termet, megvilágítva a festő vásznát, hogy a művész a tavaszi palettáját használhassa.

A színeknél most inkább a lágy barackos-rózsás árnyalatok dominálnak.
Nagyon örültem mikor megláttam mi van a kis csomagomban, hiszen először a két rúzst vettem észre, és tudom ha IsaDora érkezik, akkor a rúzsokban biztosan nem kell csalódnom, hiszen számomra a márka ezen termékei a kedvenceim.

Az első, a LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK,  aminek a kialakítása ugyan olyan, mint a márka többi rúzsának. Nagyon szép letisztult a designja, ami nekem tetszik, hogy az alja ugyanolyan színű mint maga a rúzs, így rögtön tudom melyik árnyalat, anélkül hogy le kéne vennem a kupakját. Két oldalon vágott hegye van a terméknek, ami által nagyon könnyen és precízen fel lehet vinni az ajkakra. A textúrája krémes, kicsit zsírkréta szerű, finom színe van az ajkakon, szinte éppen olyan az árnyalata mint az én számnak, így csak kicsit kihangsúlyozza azt, de roppant jól mutat rajta. A tartósságával nincsen probléma, egész sokáig fennmarad, de mivel kis halvány színe van így nem tűnik fel ha kopik.
Én hétköznapi viseletnek bátran ajánlom.

A második rúzsnál, a LIQUID LIP CREAM-nél először picit megijedtem, mert azt hittem hogy szájfény, és bevallom velük annyira nem vagyok megbarátkozva. A csomagolása és kialakítása valóban olyan mint egy szájfénynek, de belül folyékony rúzs. Az applikátorával jól lehet követni az ajkak vonalát, így könnyű a felvitele. A textúrája nagyon lágy, a színe pedig roppant intenzív. Ami nekem tetszik benne, hogy nem ragad tőle az ajkam, és alapjában véve tartós, nem annyira mint egy matt folyékony rúzs, de így is jól tartja a színét. Szépen kopik, inkább csak halványul.

Az utolsó termék az EYE SHADOW QUARTET, abból is a Peach Avenue. Én már a márkának több ilyen palettáját is használtam, és ahogy a rúzsok, úgy ezek is a kedvenceim között szerepeltek.  Amit különösen szeretek benne, hogy nagyon pici, így jól elfér bármilyen táskában, plusz minden szín szerepel benne, ami egy nappali smink elkészítéséhez szükséges. A négy árnyalatban, van két barnás, egy sötétebb és egy világosabb, egy bézs alapszín és egy csodaszép mályvás-rózsaszín. A púderek minimálisabb porzanak, de ez nem zavaró, a bőrön tökéletesen ott marad. Amin én nagyon meglepődtem az első használatnál, hogy brutál intenzívek a színek, nem is kell őket feltétlen rétegezni egymásra, de ha esetleg erre kerül a sor, akkor ez is remekül kivitelezhető velük. Tökéletes tavaszi sminket lehet készíteni ezzel a palettával, én imádom hiszen praktikus és tartós.

Pin It on Pinterest