… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Ismerd meg az ageLOC®Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II-t!

Ismerd meg az ageLOC®Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II-t!

Üdvözlünk a luxus és kényelem világában, ahol otthonod  kényelmében élvezheted az öregedésgátló kozmetikai kezelés összes előnyét! (x) 

A Nu Skin® megfejtette a jövő bőrápolási  kérdéseit az új és forradalmi ageLOC®Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II valamint az ageLOC®arckezelőfej kettősével – ezen a hatékony kombináció akár ötször több ageLOC® összetevőt juttat a bőrbe! A hagyományos kozmetikai látogatások kétségtelenül jelentős öregedésgátló előnyökkel bírnak, ugyanakkor mindez  meglehetősen időigényes és költséges eljárás. Napjainkra  azonban a kozmetikai kezelések már nem csupán az elit réteg  kiváltságai.

Apró, okos és hatékony: az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II szabadalmazott, önbeállító áramerősséggel és cserélhető kezelőfejekkel szinergikusan együttműködik a Nu Skin® speciálisan kialakított termékeivel, hogy megkönnyítsék a kulcsfontosságú összetevők bőrbe jutását. Az újratervezett ageLOC®Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II nagyobb és világosabb kijelzővel, intuitív felhasználással és továbbfejlesztett ergonómiával bír – ezen tulajdonságok mindegyike okán válik a létező a legkönnyebben kezelhető, leghatásosabb otthoni kozmetikai rendszerré! A Nu Skin® kutatói napjainkra kifejlesztették a szabadalmazott, új ageLOC®arckezelőfejet és kezelési módszert. Ezen hatékony kombináció kifejlesztése eredményeképp akár ötszörös ageLOC®összetevőt juttat a bőrbe a Nu Skin Galvanic Spa System® Facial Gels with ageLOC®(Kezelő arcgélek ageLOC®- kal) történő használata során – így veszik célba az öregedést kiváltó tényezőket!  Az ageLOC®Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II-vel  mostantól a Te kezedben a fiatalos külső kulcsa!
Bővebb információ: http://www.nuskin.com/hu_HU/home.html

 

Galvanic Spa™ Facial Gels with ageLOC™
Amikor arcbőröd fáradt és megviselt a stressztől, csak egy kozmetikai kezelés nyújthat megfelelő felfrissülést, de kinek van erre ideje? Ez az exkluzív, szabadalmazott technológia otthonodba hozza a kozmetikai kezeléseket az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II készülék és a speciálisan erre a célra kialakított gélek segítségével! Az Előkezelő Gél eltávolítja a szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat, előkészítve bőröd a Kezelő Arcgélekkel történő kezelésre. Az újonnan kialakított Kezelő Arcgélek a korábbi gélek összes jótékony tulajdonságával rendelkeznek, és emellett ageLOC® technológiával működnek. Ez az összetevők egy új, szabadalmazott keveréke, amely a forrásuknál lassítja le az öregedés jeleinek megjelenését. Azonnal látható eredmény, hosszan tartó jótékony hatásokkal!

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest