… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Ismerd meg az ageLOC® LumiSpa-t!

Ismerd meg az ageLOC® LumiSpa-t!

A kettős hatású bőrápolási rendszer, az ageLOC LumiSpa készülék a szabadalmazott ellentétes irányú mozgás hatás révén megtisztítja az arcbőrt a környezeti szennyeződésektől, a kosztól és a sminktől, mialatt számos jótékony hatást nyújt a bőr számára, amelyek a rendszeres, napi kétszer két perces használat mellett fokozódnak. Melyek ezek a jótékony hatások? (x)

 • Apróbb pórusméret
 • Sima bőrfelület
 • Puha bőr
 • Ragyogó bőr
 • Világosabb bőrtónus
 • Friss megjelenés
 • Alaposan megtisztított bőr

Mi az ageLOC® LumiSpa?
Az ageLOC LumiSpa egy kettős hatású bőrápolási rendszer, amely fantasztikus bőrsimító hatással bír, és alaposan tisztít egyetlen lépésben. Már az első használatot követően ragyogóvá és puhává varázsolja a bőrt. Az ageLOC LumiSpa puha szilikon kezelőfejének szabadalmazott pórusösszehúzó hatása és ellentétes mozgása a három különböző bőrtípust célzó ageLOC LumiSpa Activating Cleansers arctisztítókkal együtt finoman, de alaposan eltávolítja az arcbőrről a környezeti szennyeződéseket, a koszt és a sminket.

Mennyi idő után tapasztalhatók az eredmények?
Az ageLOC LumiSpa jótékony hatásai már az első használat után érzékelhetők; a bőr puha és sima tapintásúvá válik. Napi kétszer két perces használata két héten belül fiatalos és egészséges megjelenésű bőrt eredményez.

Használható az ageLOC LumiSpa a zuhany alatt?
Igen, az ageLOC LumiSpa készülék vízálló, így nyugodtan használható zuhanyzás közben vagy nedves környezetben.

Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb ageLOC LumiSpa szilikon kezelőfejet?
Az ageLOC LumiSpa szilikon kezelőfejet bőrtípusa és egyéni igényei alapján válassza ki. Mindkét szilikon kezelőfej eltávolítja a környezeti szennyeződéseket, a koszt és a sminket, gyengéd arcápolási élményt nyújtva minden bőrtípus számára. A durva felületű szilikon kezelőfej erősebb tisztítóhatást tesz lehetővé, amely a zsíros bőrrel rendelkezők számára ideális lehet.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztítót?
Háromféle típus közül választhatja ki az Ön bőrének legmegfelelőbb arctisztítót: száraz, normál és vegyes, illetve zsíros bőrre. Mindegyik arctisztító készítmény ragyogó és friss megjelenésű bőrt eredményez.

Honnan ered az „ageLOC LumiSpa” elnevezés?
A „Lumi” a luminuous, azaz tündöklő szó rövidítése, amely azokat az előnyöket hangsúlyozza, amelyeket a készülék és az arctisztítók együttes használata biztosít bőre számára. A „Spa” kifejezés megerősíti azt a tényt, hogy a készüléket, a szilikon kezelőfejeket és az arctisztítókat úgy fejlesztették ki, hogy azok minden egyes használat alkalmával szalon színvonalú eredményt biztosítsanak.

 

Mit tartalmaz az ageLOC LumiSpa bevezetési termékcsomag?
Az ageLOC LumiSpa bevezetési termékcsomag tartalma a következő:

 • Egy (1) ageLOC LumiSpa készülék rajta egy szilikon kezelőfejjel
 • Egy (1) ageLOC LumiSpa töltőállvány
 • Egy (1) ageLOC LumiSpa töltőkábel
 • Egy (1) 100 ml-es ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító (külön csomagolva)
 • ageLOC LumiSpa Rövid kezelési útmutató

Hozzászólások

Pin It on Pinterest