… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Hogyan lehet a nyár végére akár 89%-kal rugalmasabb a bőröd?

Hogyan lehet a nyár végére akár 89%-kal rugalmasabb a bőröd?

Ne aggódj, nem fogunk mesterséges hatóanyagokat, drága krémeket vagy kezeléseket javasolni annak érdekében, hogy ezt elérd. Ennél sokkal természetesebb, és kézenfekvőbb a megoldás.Ebben a cikkben megmutatjuk neked annak a kísérletnek az eredményeit, amit Katy Sunnassee, a Top Santé Magazine szerkesztője végzett saját magán, és persze nem hallgatjuk el a megoldást sem a hidratáltabb, feszesebb bőrre. (x)

Hogyan talált rá Katy Sunnassee az egyik legjobb kollagén- és elasztinfokozó módszerre?
Jól ismert tény, hogy bőrünk feszességének, fiatalságának megőrzéséhez a szervezetünk kollagén termelő képességét kell megőriznünk és támogatnunk. Bár erre számtalan krémet, sőt újabban már a kollagén termelődést serkentő kapszulákat is forgalmaznak, ezek gyakran hemzsegnek a mesterséges adalékoktól, amit viszont nem szívesen vennénk magunkhoz a szép bőr érdekében. Van-e olyan megoldás, ami úgy serkenti a kollagén termelést, hogy közben nem terheli a szervezetünket? Ha alaposabban megvizsgáljuk, mi is képez elsősorban egészséges kollagént, rájövünk, hogy a C-vitamin. Amellett, hogy alapvetően hozzájárul az általános jóllétünkhöz, a bőrünket ragyogó formában tartó kollagén egyik alapvető alkotóeleme is.

„A C-vitamin gyakorlatilag a szervezetünk egyik üzemanyaga: rengeteg folyamathoz van szükség rá, a talpunktól a fejünk búbjáig” – mondja Dr. Thomas E. Levy, világszerte elismert C-vitamin-szakértő (www.peakenergy.com).
„Nemcsak a kollagéntermelésben segít, hanem a szervezet méregtelenítésében is, amelynek nagy része a bőrön keresztül, a verejtékezéssel történik. Nem ez az egyetlen antioxidáns, amely részt vesz ebben a folyamatban, de határozottan az egyik legfontosabb” – teszi hozzá. Erre a tényre a Top Santé szerkesztőnője is felfigyelt, és maga is kipróbált egy három hónapos kúrát, amely során nagy dózisú C-vitamint, az Altrient C nevű liposzómás étrend-kiegészítőt szedett (www.lipovit.eu), napi 3 tasakkal. Egy-egy tasak 1000 mg C-vitamint tartalmaz, amelyet egy zselé állagú anyag zár magába.

Hogyan lehet ennyire hatékony a liposzómás C-vitamin a bőrápolásban?
A liposzómás C-vitamin titka abban rejlik, hogy teljesen más „csomagolásban” visszük be a szervezetünkbe, mint a hagyományos C-vitaminokat. A hatóanyagot ugyanis egy, a sejtjeink összetevőihez hasonló védőburok veszi körül, így az egyébként fényre, nedvességre és külső hatásokra rendkívül érzékeny C-vitamin szinte sérülés nélkül hasznosulhat a szervezetünkben. „Ez a beviteli mód lehetővé teszi, hogy a vitamin a sejtmembránon át közvetlenül a sejtekbe jusson be, ahol az aszkorbinsav hatékonyabban végezheti méregtelenítő munkáját” – magyarázza Dr. Levy. Talán ez az oka, hogy a liposzómás C-vitamint bőr-kisimító hatásáért is dicsérik – hiszen valóban oda kerül, ahol szükség van rá.

Milyen hatással volt a liposzómás C-vitamin Katy bőrére?
„Mielőtt belevágtam volna a kísérletbe, elvégeztettem néhány hihetetlenül részletes vizsgálatot, többek között átfogó vérképet készíttettem. Felkerestem ezenkívül egy intézetet, ahol az egyetlen Cortex gép működik, amely tökéletes pontossággal képes mérni a hidratáció és az elaszticitás mértékét, a kollagén- és a bőrön át elvesztett nedvességet, valamint a bőrpírt.

Három hónap elteltével a megismételt vér- és bőrvizsgálat során hihetetlen eredményeket kaptunk. A bőröm rugalmassága 89%-kal nőtt (erre a vizsgálatot végző azt mondta, ez volt a legnagyobb mértékű növekedés, amit valaha látott); a kollagén szintje 39%-kal nőtt – ahogy megtudtam, ez is óriási javulásnak számít; a bőrön át elvesztett nedvesség érték 16%-kal csökkent, a bőröm hidratáltsága 17%-kal javult, míg a bőrpír ugyancsak 16%-kal csökkent. A belső értékek javulása tényleg lenyűgözött. Emellett a nagy dózisú C-vitamin szedése számos egészségügyi előnnyel járt, amelyek többsége sokkal fontosabb a bőr feszességénél.

Milyen további pozitív hatásait élvezhette Katy az Altrient liposzómás C-vitaminnak?

A C-vitamin segít leküzdeni a stresszt
Először is, stresszes állapotban a C-vitamin-készletek ürülnek, mivel a mellékvesék működéséhez C-vitaminra van szükség. Minél stresszesebb az ember, annál több C- és B-vitamint használ fel – Dr. Levy szerint a mellékvese gyakorlatilag „issza” ezt az anyagot.

Javulhat a szervezetünk ellenállóképessége
„A kísérlet ideje alatt néhányszor előfordult, hogy kapart a torkom, és éreztem a kezdődő megfázás jeleit. Azt a tanácsot kaptam, hogy ilyenkor emeljem az adagot napi 5–6 tasakra – ezt a fajta C-vitamint túladagolni ugyanis képtelenség. És ez abszolút bevált! A torokkaparás megszűnt, egyszer sem lett belőle teljesen kialakult betegség.

Ezen a ponton felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyi liposzómás C-vitamint lehet szedni egy nap?
Erre a korábban is idézett Dr. Levy ad nekünk hasznos iránymutatást: „A C-vitamin esetében tulajdonképpen nincs felső biztonsági határérték – soha, senki nem szenvedett súlyos mellékhatásoktól, még akkor sem, ha lényegesen nagyobb dózist szedett. Csak meg kell találni az egyén számára optimális adagolást, ami azt a mennyiséget jelenti, amelyet még tolerál az illető bélrendszere” – mondja Dr. Levy. Léteznek azzal foglalkozó tanulmányok, hogy a nagy dózisú (a Katy által szedett mennyiségnél is nagyobb dózisú) C-vitamin feltartóztathatja vagy visszafordíthatja a rákos folyamatokat; erről bővebben Dr. Levy The Primal Panacea című gondolatébresztő könyvében olvashatunk. (elérhető: www.peakenergy.com)”

Feszesebb, hidratáltabb bőr egy nyár alatt?
Katy saját magán végzett kísérletének eredményeiből láthatjuk, hogy már 3 hónap után is rendkívüli változásokat tapasztalhatunk a bőrünk hidratáltságában és rugalmasságában.
Katy válasza arra kérdésre, hogy folytatja-e az Altrient C szedését, ez volt:

„Mindenképpen! A kísérletet követően rendeltem egy egész évre való adagot Igen, drága, de 12 havi adag vásárlása esetén jelentős kedvezményt kapunk.” Az Altirent liposzómás C-vitamin szedésével kettős hatást érhetünk el, nemcsak a szépségünkért tehetünk, de a szervezetünket is támogathatjuk, és felkészíthetjük az őszi hajtásra. Természetesen egészségünk megőrzéséhez a vitaminok és ásványi anyagok teljes spektrumára van szükségünk, de már azzal is nagyot léphetünk előre, ha odafigyelünk a C-vitamin hatékonyabb pótlására. „Úgy vélem, hogy számos egészségügyi előnyre tettem szert az Altrient C-nek köszönhetően: megúsztam több megfázást, kezeltem a stresszt, méregtelenítettem és általában véve „fiatalabbá” vált a szervezetem – a szebb bőr pedig már csak a (cukormentes) hab a tortán!”

A jó hír, hogy az Altrient C liposzómás C-vitamin már nem csak külföldön érhető el. A Lipovit webáruházban jelentős mennyiségi kedvezményeket vehetünk igénybe, ha a nyár végére valóban gyökeresen szeretnénk megváltoztatni a bőrünk állapotát, mesterséges hatóanyagok nélkül.

 KATY SUNNASSEE cikke nyomán, http://www.topsante.co.uk

A webáruház elérhetőségei: www.lipovit.eu
Telefon: 06 30 954 0331

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest