… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Utazóbarát, krémes arctisztítók a Nu Skintől!

Utazóbarát, krémes arctisztítók a Nu Skintől!

Az ageLOC® LumiSpa™ készülék tökéletes kiegészítői; az utazóbarát kiszerelésű, krémes arctisztító termékek között mindenki megtalálja a saját bőrének valót, legyen az zsíros, száraz, normál/vegyes, érzékeny vagy pattanásos – mert a LumiSpa™ nyújtotta élményt mindenki megérdemli. (x)

A jó bőrápolás bőrünk típusának megismerésénél kezdődik. Ha otthon érzi magát a bőrében – és azt kívül-belül ismeri –, akkor meg fogja találni a Nu Skin ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleansers arctisztító-kínálatából az Önnek valót. Az ageLOC® LumiSpa™ készülékkel párosítva őket rá fog lelni a fiatalos megjelenésű bőr 7 az 1-ben megoldására. Amellett, hogy alaposan tisztítják a bőrt, és célba veszik az öregedés látható jeleinek forrását, a készítmények úgy lettek kialakítva, hogy azok szinte kipárnázzák az arcbőrt, és textúrájuk lehetővé teszi az ageLOC® LumiSpa™ készülék számára, hogy az kényelmesen kifejthesse varázsát az arcbőrön.

Tökéletesen illeszkedik a bőrhöz
Érzékeny bőr:
Az érzékeny bőr ápolása nem egyszerű feladat. De ha a LumiSpa™ készüléket a LumiSpa™ Cleanser for Sensitive Skin arctisztítóval kombináljuk, egy olyan gyengéd tisztítórendszert kapunk, amely kialakításának köszönhetően nemcsak alaposan tisztít, de megakadályozza a száraz, viszkető és feszítő érzés kialakulását a bőrön. A fiatalos bőr számára 7 az 1-ben megoldást kínáló összetevők mellett ez az illatmentes arctisztító zab- és kínai dió-selyemfenyő-kivonatot tartalmaz a bőr puhítása és nyugtatása céljából, hogy a bőr kellemes érzetűvé váljon a tisztítás után.

Pattanásos bőr: Ha bőrén gyakran jelennek meg pattanások vagy foltok, akkor a LumiSpa™ Cleanser for Blemish Prone Skint Önnek találták ki. A LumiSpa™ készülékkel társítva célba veszi az öregedés látható jeleinek forrását, és a kényelmes bőrérzet megtartása mellett az arcbőr és a pórusok alapos tisztítása által csökkenti a pattanások és foltok jelenlétét. Ez az illatmentes LumiSpa™ arctisztító gyengéd, mégis hatékony megoldást kínál a fiatalos bőr számára.

Normál/vegyes bőr: Megfordult már a fejében a gondolat, hogy arcbőre normális, semmi extra igénye nincs, mégsem találja a megfelelő arctisztítót? Vagy néhány területen száraz, míg máshol zsíros, és sosem tudja, hogy melyiket orvosolja? Akkor társítsa LumiSpa™ készülékét a LumiSpa™ Cleanser for Normal to Combination Skinnel! A gondosan válogatott alga és növényi kivonatok keverékének köszönhetően ez a gél megtisztítja és felfrissíti az arcbőrt. Hozzájárul a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához. A száraz bőrterületek természetes nedvességének pótlásával, és a zsíros területek eltömített pórusainak megtisztításával tökéletes megoldást nyújt a vegyes bőrtípusúak számára.

Zsíros bőr: Ha zsíros bőre kellemetlenséget okoz, ne aggódjon! A LumiSpa™ készülék és a LumiSpa™ Cleanser for Oily Skin kombinációjánál nem is találhatna jobb megoldást! Az olyan alapanyagoknak köszönhetően, mint a japánkeserűfű, az arctisztító megakadályozza a faggyú felhalmozódását, amely eltömíti a pórusokat és mitesszereket eredményez, mialatt az antioxidánsok, mint pl. a gránátalma-kivonat az ageLOC® összetevőkkel közösen ragyogóvá, tisztává és frissé varázsolják az arcbőrt minden egyes használat után – a fiatalos megjelenés érdekében.

Száraz bőr: Ha száraz a bőre, próbálja ki a LumiSpa™ készülék és a LumiSpa™ Cleanser for Dry Skin kombinációját! Meglátja, ez a bőrápolási rutin  segít fenntartani az arcbőr természetes nedvességtartalmát anélkül, hogy az feszülne, húzódna. Emellett az ageLOC® összetevőkkel együttműködve 7 az 1-ben megoldást kínál a fiatalos bőr számára.

Hogyan használd?
Meleg vízzel nedvesítse be arcát, majd vigyen fel arctisztítót bőségesen és egyenletesen, ügyelve, hogy az szembe ne kerüljön. Az optimális hatásért alkalmazza a LumiSpa™ készülékkel a LumiSpa™ Rövid kezelési útmutatóban foglalt használati utasításoknak megfelelően. Használat után öblítse le, majd itassa fel arcáról a vizet.

Habár bőrtípusának ismerete és a megfelelő LumiSpa™ Cleanser kiválasztása nagyszerű lépés, ennél többet is tehet arcbőréért. A napi kétszeri tisztítást arcbőre fiatalos és tiszta megjelenéssel hálálja meg. Hozza ki természetes bőrtípusából a legtöbbet, és élvezze az ageLOC LumiSpa™ rendszer jótékony hatásait!
Bővebb információ: ITT

Hozzászólások

Pin It on Pinterest