… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Így lehetsz tavasszal is boldog szingli

Így lehetsz tavasszal is boldog szingli

A boldogság sokak életében egyenlő a párkapcsolattal, márpedig ez a felfogás nem igazán segíti a gondtalan szinglilétet. Nem csupán ezért nehéz tavasszal szembesülni az egyedülállósággal, hiszen ilyentájt bármerre nézünk, mindenhol turbékoló párocskákat látunk. Hogyan emelkedj felül ezen?

Ne irigyeld mások boldogságát
Az első és legfontosabb, hogy értékeld a saját életedet, és ne legyél irigy mások boldogságára. Még ha rosszul is esik, hogy adott esetben neked valamiből kevesebb jutott, nem segít a helyzeten, ha mások is szomorúak körülötted. Sőt, gyakran éppen az tudja lehúzni az embert, ha túl sok negatívum veszi körül, hiszen nehezebb meglátni az élet szép oldalát, ha nagyítóval kell keresni a boldogságot. A gondtalan párok rávilágíthatnak arra, hogy bármennyire is padlón vagy, még van remény a szerelemre, hiszen ha másoknak megadatott, te sem vagy kivétel. Ezt egyébiránt azért is különösen fontos elfogadni, mert ha végre harmóniába kerülsz önmagaddal, akkor az meglátszik a személyiségéden és az önbizalmadon egyaránt. Ez pedig a legeslegelső lépés ahhoz, hogy rád találjon a nagy Ő.

Eddz sokat
Tavasszal sokan vágnak bele gőzerővel az edzésbe, más-más indokkal, de a cél lényegében mindig az átalakulás. Egyedülállóként nagy előnnyel indulsz, hiszen nem a szintfenntartás végett edzel, hanem azért, hogy még vonzóbb legyél az ellenkező nem számára, márpedig ilyenkor az egész világ meghódítása a cél. Ez mindenképpen motiváló, de tovább segít az is, hogy ha egyelőre nincs kire időt szánnod, akkor a felszabaduló órák egytől-egyig mehetnek a sportolási listádra. Nem fog fájni a szíved, hogy a közösen eltöltött idő helyett edzened kell, egyszerűen a sport örömért indulsz majd mozogni, ami a legtökéletesebb kombináció. Az pedig csak pluszpont, hogy a kemény munka komoly eredménnyel jár, ráadásul a feszültséget is gyorsan levezetheted, ami ismét csak újabb elégetett kalóriákat jelent.

Fotó: A csajok bosszúja

Fordíts figyelmet a megújulásra
Az edzésen és az aktuális helyzet átgondolásán felül más módon is megújulhatsz, amire nem is találhatnál jobb időpontot a tavasznál. Ideje eljárni különféle szépségkezelésekre, vagy akár fodrászhoz, kozmetikushoz. Esetleg, ha erre nem tudsz fordítani, akkor keress hatékony, otthoni praktikákat, hiszen manapság már mindenki tudja, hogy az éléskamrában fellelhető finomságok akár a hajpakolás alapját is képezhetik. Még élvezhetőbb lesz a program, ha egy szingli barátnőddel bonyolítod le a szépségápolásos délutánt, illetve közösen frissítetek fel a ruhatáratokat a legújabb divatnak megfelelően. Az önbizalom ápolására keresve sem találnál jobb programokat, márpedig a rendszeres edzésnek, szépségápolásnak és a csinos ruháknak garantáltan meglesz az eredménye.

Készülj a nyárra
Bár lényegében az összes említett praktikával a nyárra készülsz, nem árt tudatosítani magadban, hogy sok egyéb szempontból is a szerencsések közé tartozol. Először is a legfülledtebb nyári bulikban vehetsz részt, annyira szabadon és felhőtlenül, amennyire csak szeretnéd. Sokkal nagyobb eséllyel fogsz új emberekkel megismerkedni, hiszen a szinglilét nem csak azt jelenti, hogy mindenáron a leendőbelire vadászunk. A próbálkozások alatt sok új haverra, barátra, barátnőre fogsz rátalálni, akik még tovább színesítik az egyéniségedet, sőt, közvetve, vagy közvetlenül is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy megtaláld azt, akit keresel.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest