… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Diétával a jobb párkapcsolatért?

Diétával a jobb párkapcsolatért?

Ha diétába kezdünk, akkor az nem csak a súlyunkra hanem az egész szervezetünkre hatással lesz. Megváltozik a közérzetünk, az anyagcserénk és a legújabb tanulmányok szerint a szexuális életünk is.

  • Kutatások bizonyítják hogy a különböző ételek befolyásolják a szexuális vágyunkat, ezért vannak olyanok, amelyek kifejezetten megnövelik a nemi vágyat.
  • Szójás ételek – a szóját tartalmazó élelmiszerek növelik a szexualitásunkat, köszönhetően a fitoösztrogének, amelyek utánozzák az ösztrogén hatását, a legfontosabb női nemi hormonét.
  • Osztriga – az osztriga hatása nem újdonság, az egyik legnépszerűbb afrodiziákumként tartják számon, amely akár pár óra alatt kifejti a hatását. Rendkívül gazdag cinkben, amely növeli a tesztoszteron termelését így jelentősen növeli a libidót.
  • Az osztriga mellett az étcsokit tartják a leghatékonyabb vágyfokozónak. A csokoládéról tudjuk hogy boldogsághormont szabadít fel az agyunkban, az étcsoki segítségével azonban néhány extra órára is számíthatunk partnerünkkel az ágyban.
  • Jó hír a pikáns ízek szerelmeseinek, hogy az erős paprika is vágykeltő hatású. A paprika meggyorsítja az anyagcserét és a véráramlást az alsó régiókban.
  • Felejtsük el a rossz leheletet és együnk minél több fokhagymát, ha szeretnék egy kicsit felélénkíteni a szerelmi életünket. A fokhagymában található vegyületek javítják a véráramlást és növelik az állóképességet.

Balázs Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest