… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Amit a férfiak észrevesznek egy nőn és amit nem

Amit a férfiak észrevesznek egy nőn és amit nem

Mi nők, sokszor olyan apróságokon problémázunk, amit a férfiak észre sem vesznek. Vagy legalábbis nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget nekik. Nem kérdés, máshogy működünk. Érdekes módon, amit viszont mi nem ítélünk olyan nagy bűnnek, az egy másodperc alatt szembeötlik nekik. Nézzünk, hogy miben gondolkodnak másképp az erősebb nem képviselői!

Ami nem érdekli őket

Cellulit
Amit te már narancsbőrnek nevezel, az egy pasinak fel sem tűnik. Tulajdonképpen a nők 85%-ának VAN narancsbőre, de szerencsére a szinglik aránya nem ennyire magas. Így hát ne gondold azt, hogy ez akkora tragédia és visszavetné a férfiak kedvét attól, hogy megforduljanak utánad. Nyilván ha már olyan méreteket ölt a probléma, akkor ő is érzékelni fogja. De ma már számtalan megoldás létezik arra, hogy eltüntesd vagy megelőzd a narancsbőrt. A különböző krémek, zselék széles választékából mindenki találhat számára elérhető árú terméket. A cellulit kezelések sajnos drágábbak, de sokkal hatásosabbak és az egészséges önbizalom minden pénzt megért.

Make-up
A smink sokat dob az arcodon és a megjelenéseden. Azonban egy férfi számára az összhatás számít és nem fogja értékelni, hogy órákig sminkeled magad. Amíg egy másik nő észreveszi, hogy használsz alapozót, púdert, korrektort, addig egy pasit ez nem fog lenyűgözni. Ezért sokszor többet ér, ha csak szempillaspirált és pirosítót teszel az arcodra, a végén pedig szájfénnyel zárod a műveletet, így pillanatok alatt elkészülsz majd. Felmérések kimutatták, hogy a férfiak egy női arcon a szemekre és az ajkakra fókuszálnak leginkább. Nyilván, ha az alkalom azt indokolja, akkor feltehetsz egy erősebb sminket, de azért ne késs órákat egy randiról, mert tökéletes make-upot akarsz.

Fenékméret
A nők többsége elégedetlen a fenekével, főként annak méretével. Egy pasi nem a méretet, hanem inkább a formát fogja szemügyre venni. Ezért amit te már hatalmasnak gondolsz, az lehet, hogy neki éppen az ideális kategóriába esik. Nyilván minden viszonyítás kérdése, de egy szép, kerek hátsó igenis nőies és szexi. Ha mégis úgy érzed, hogy aránytalanul nagy a popsid, akkor diétával és mozgással kisebbé varázsolhatod. Előtte azonban kérdezd meg a barátod véleményét, mert lehet, hogy neki éppen így tetszel. Nem minden férfi szereti a modell vékonyságú lányokat. Ha ő így szeretett beléd, akkor valószínű, hogy neki te vagy az ideális méretekkel rendelkező nő.

Amit biztosan észrevesz (és nem tetszhet neki)

Lepattogzott körömlakk
A kéz az érintés közvetítője, így nagyon fontos szerepe van egy párkapcsolatban. Ne hanyagold el a kezeidet. Egy száraz, repedezett bőrű kezet senki sem simogat szívesen, a lepattogzott körömlakkról nem is beszélve. Ha rendszeresen lakkozod a körmeid, akkor használj fedőlakkot, amitől tartósabb és szebb lesz az eredmény. Így nem kell majd naponta lemosnod a lakkodat, hanem akár egy hétig is olyan lesz, mintha abban a pillanatban jöttél volna a manikűröstől. Ha nincs időd még arra sem, hogy hetente átkend a körmeidet, akkor egyszerűen csak használj körömerősítő lakkot.

Hajlenövés
Ne hidd azt, hogy Madonna és Shakira divatba hozta a lenőtt hajtöveket. A nőnek a haja a koronája, a férfi pedig imádja a szép tincseket. Egy gyönyörű hajzuhatag szexivé és csábítóvá tehet, feltéve, ha egészséges és ápolt. A 21. században a hajápolás már túlmutat azon, hogy megmosod a hajkoronádat, amikor koszos. A balzsam, a pakolások nélkülözhetetlenek, pláne ha fested is a hajad. A hajlenövés sajnos nagyon hamar feltűnik egy férfinek is, kivéve, ha alacsonyabb nálad, de ez ritkábban fordul elő. Ezért vedd a fáradtságot és jelentkezz be időben a fodrászhoz, hogy elkerüld a kellemetlen helyzetet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest