… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 7 tabu téma első randira

7 tabu téma első randira

Ki ne szeretné, hogy az első randi jól sikerüljön a kiszemelt személlyel? A lényeg, hogy mindig adjuk önmagunkat, de azért csak mértékkel. Egy amerikai tanulmány szerint vannak olyan témák, amelyek szinte biztosan kudarchoz vezetnek.

  1. Az ex. Senki nem szeretné első alkalommal a múlt béli sérelmeket hallgatni, ez jóval bizalmasabb téma, ezért ajánlatos kerülni az első pár találkozó alkalmával.
  2. Pénzügyi helyzet. Már a csapból is a gazdaság és az egyre romló pénzügyi helyzet folyik, ezért ha találkozóra megyünk, legalább ilyenkor próbáljunk valami kellemesebb témára fókuszálni.
  3. Szeretett háziállatok. Nincs unalmasabb annál, mint ha folyamatosan a kedvencünk iránt érzett mélységes szeretetünkről áradozunk randin. Ezt még lehet fokozni azzal, ha meg is mutogatjuk a telefonunkban lévő több ezer képet róla. Természetesen, aranyos megemlíteni, hogy van egy kisállatunk, de ettől többet fölösleges beszélnünk róla az elején.
  4. Betegségek. Szomorú, de az orvosunkon kívül kevés idegen embert érdekel a kórtörténelmünk. Ha pedig valamilyen furcsa kiütés vagy folt van a testünkön, inkább menjünk el a rendelésre, mint forduljunk tanácsért a másikhoz.
  5. Diéta. Igazán becsülendő, ha egy szigorú diétát csinálunk éppen, de ez általában a pasikat nem érdekli. Őket majd csak az eredmény fogja lázba hozni.
  6. Furcsa szokások. Ez egy igen tág kategória, nagyon sok minden beletartozhat. Ha reggel csak Mozartra vagy hajlandó felkelni vagy éjszaka minden édességet megeszel álmodban, az ilyen és ehhez hasonlók elmondása is várathat még magára.
  7. Sajnálkoztatás. Régóta vagy szingli, önbizalomhiánnyal küzdesz és néha egy nagy csődtömegnek érzed magad. Ezek a gondolatok olykor mindenkiben megfordulnak, viszont nem szeretjük őket hallgatni. Egy csodás randin vagy egy nagyszerű pasival, ne gondolj a rosszra, csak a jóra.

Balázs Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest