… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 5 jel, hogy a férfi készen áll a házasságra

5 jel, hogy a férfi készen áll a házasságra

Bár ma már a házasság nem jelent semmiféle biztosítékot, mégis komoly fordulópontnak számít az ember életében. A férfiaknál is eljön az pillanat, amikor búcsút mondanak a magányos éveknek, és belevágnak a házas életbe. Bizonyos jelekből következtethetsz párod szándékára, így lesz időd, hogy jól átgondolod a válaszodat.

Vissza a romantika korába
Amikor elkezdetek randizni úgy bánt veled, mint egy törékeny hercegnő, a tenyerén hordozott, és minden apró kívánságodat leste. A hónapok és évek aztán teltek-múltak és a romantika fénye egy kicsit megkopott. Majd hirtelen valami megváltozott, és mintha időutazáson vennél részt, ugyanúgy kezd viselkedni, mint a kapcsolat elején. Ajándékot küldd minden ok nélkül, gyakran mondja ismét, hogy szeret, és extra erőfeszítéseket tesz, hogy figyelmes legyen.

Folyamatosan a jövőtökről beszél
A férfiak ilyenkor bár hiába próbálják szándékukat titkolni, akaratlanul is elárulják magukat, hirtelen viselkedésváltozásaikkal, és elejtett mondataikkal. Amikor a jövőről beszélnek, hirtelen az én helyett egyre több lesz a mi a mondatokban. Utazás egy távoli országba, vagy költözés egy különleges helyre, ám mindezt csakis veled tudja elképzelni. A beszélgetéseitekbe valószínűleg egyre többször elő fog kerülni, milyen lesz a közös életetek, azonban a témát ő hozza elő a legtöbbször, és nem te. Az is árulkodó lehet, ha hirtelen folyamatosan arról kezd faggatni, mit vársz az élettől, és mik a jövőbeni terveid, így próbálja feltérképezni, milyen esélyei is vannak a nagy esemény során.

Egyre többször tűnik el nyomós ok nélkül
A férfiaknak ilyenkor szükségük van egy kis időre, hogy megtervezzék tökéletes helyet és kiválasszák a gyűrűt. Az egyetlen probléma csupán, hogy a magyarázataik  igencsak gyenge lábakon állnak. Sokan ilyenkor viszonyra, vagy egyéb kétes hírű ügyletekre kezdenek gyanakodni, pedig a magyarázat ennél sokszor jóval üdítőbb lehet. Az eljegyzés közeledtével jól jön egy gyakorlott tanácsadó is, aki segít a srácnak megtervezni minden apró részletet, és töviről-hegyire ismeri az ízlésedet. Éppen ezért, ha hirtelen sok időt tölt együtt egy közeli barátnőddel, ne feledd, nem minden esetben jelenti, hogy rosszban sántikálnak!

Lába kél a gyűrűdnek
Egy okos, jól felkészült férfi meggyőződik arról, hogy megfelelő méretet választott-e. Éppen ezért, ha leleményes, elcseni az egyik ékszeredet, hogy biztosra menjen. Ha a párod furcsa zavarral közli, hogy fogalma sincs, hol lehet az említett darab, te pedig  pár nap múlva valahogy mégis rábukkansz az egyik polcon, elkezdhetsz gyanakodni az eljegyzési szándékra.

Mr. Népszerű
Ha régóta vagytok együtt valószínűleg már ismeritek egymás családját, ha nem, az eljegyzés közeledtével előfordulhat, hogy hirtelen sürgető késztetést érez arra a párod, hogy sok időt töltsön együtt a szülőkkel. Emellett valószínűleg mély benyomást próbál rájuk tenni, szép lassan arra eszmélsz, hogy ő lett Mr. Népszerű. Olyan dolgokat csinál, amit korábban sosem, virágot vesz az anyósjelöltnek, sakkozik az örömapával, vagy éppen a kistestvért segíti ki matematikában.

Ha tapasztalod ezeket a tüneteket valószínű, hogy a gyűrű már el van rejtve valahol mélyen a párod zsebében.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest