… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 5 intő jel, ami közelgő szakításra figyelmeztet!

5 intő jel, ami közelgő szakításra figyelmeztet!

Olykor úgy tűnhet a szakítás hirtelen a semmiből érkezik, mégis ha elmúlik a szerelem annak legtöbbször csalhatatlan előjelei vannak, melyek fölött bizony sokáig próbálunk szemet hunyni. Ismerd meg, melyek a leggyakoribb figyelmeztető jelek!

Amit egykor szerettél, mára idegesítő
Mindenki tudja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ami kezdetben beindíthatja a kémiát. De idővel olykor azok a bizonyos különbségek, melyekért a kapcsolat elején majd megőrülsz idegesítővé, sőt elviselhetetlenné válhatnak. Ha a szikra alábbhagy az eltérő személyiség alapvető forrása lehet a folyamatos konfliktusnak. Nem igazságos arra kérni a másikat, változtassa meg gyökeresen a személyiségét. Ha folyamatosan foltozgatni próbálod a párod, az már régen a kapcsolat végét jelentheti.

Egyre kevesebb időt töltötök együtt
Amikor egy kapcsolat elkezdődik, természetes, hogy minden időnket a másikkal szeretnénk tölteni. Ez persze idővel változik, amivel nincs is semmi baj, hiszen a sikeres kapcsolat alapja, hogy mindkét félnek legyen saját élete is. A problémák ott kezdődnek, mikor az egyedül töltött programok túlságosan elszaporodnak, és ráadásul még csak nem is hiányzik a másik. Mindez ahhoz vezethet, hogy lassan idegenek lesztek egy fedél alatt, a közösen eltöltött időt pedig eluralja az unalom, ami komoly kapcsolatgyilkos lehet.

Összeférhetetlen célok
Te két gyereket szeretnél, ő egyet. Ő nem a házasság híve, te igen. Ő külföldön képzeli el az életét, te maradni szeretnél. Minden kapcsolatban vannak ellentétek, de ha a legfontosabb kérdésekben nem értetek egyet, az lassan de biztosan a kapcsolat végét jelentheti. A végén mindig az egyik félnek áldozatot kell hoznia. Fontos, hogy ilyen esetben próbáljatok inkább kompromisszumokat kötni, légy nyitott, ne zárkózz el teljesen semmi elől, ha ez nem sikerül, valószínűleg nincs értelme a kapcsolaton munkálkodni. A kezdeti rózsaszínmázas tervek az évek folyamán realizálódni látszanak, és eljöhet az a pillanat, hogy rádöbbensz nem lennél képes kimondani az igent annak az embernek, aki mellett évek óta esténként álomra hajtod a fejed.

Ha elmúlt minden szenvedély
Örök igazság, hogy bár a jó szex nem elég egy tartós párkapcsolathoz, valljuk be nélküle nem is működhet. Mindenkinek az életében vannak olyan szakaszok, legyen az munkahelyi stressz, lelki probléma, vagy egészségügyi gondok, amikor kisebb problémája is nagyobb, mint hogy kielégítse a párja szexuális vágyait, de ha ez az időszak túl régóta tart, bizony érdemes közösen felkutatni a probléma forrását. Fontos, hogy ne hozzatok elhamarkodott döntést, az intimitásért, és a szenvedély felébresztésért tennie kell mindkét félnek. Ha erre nincs kedvetek energiát fordítani, valószínűleg el kell gondolkoznotok rajta, érdemes-e folytatni a közös életet.

Veszekedés teljes hiánya
Bár elsőre furcsának tűnhet, a veszekedés teljes hiánya ugyanolyan intő jel lehet, mintha minden apróságon összekülönböznétek. A konfliktus bizonyos mennyiségben szerves részét képezik a kapcsolatnak, ha ez nincsen, az valójában azt jelenti, hogy annyira sem érdekel téged a másik, hogy vitatkozz vele, egyszerűbb, ha ráhagyod. A veszekedés hiánya egyúttal azt is jelenti, hogy nem akarjátok megoldani a problémátokat, nincs kedvetek energiát pazarolni rá. Mindez pedig biztos jele a kapcsolat végének.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest