… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Csábító tavaszi fagyiszínek

Csábító tavaszi fagyiszínek

Idén az élénk színek helyett tavasszal a kissé visszafogott fagylaltszínek lesznek a divat… Eper, menta, sárgabarack, nekünk rögtön ez ugrott be róla! Mindez elérhető lesz körömlakkokban, szájfényekben és persze szemhéjfestékekben.

A kollekció egyik gyöngyszeme a La Roseraie pirosító.
Hihetetlenül könnyű használni – körkörös mozdulatokkal vigyük fel a pirosítót egy nagy ecset végére és helyezzük fel az orcákra. Az egészséges ragyogásáért tehetünk egy leheletnyit az áll hegyére és a homlokra is.

Les Yeux Doux 4 részes szemhéj paletta
A legtökéletesebb eredmény eléréséhez használjunk egy puha ecsetet vagy az ujjhegyünket. Az egész szemhéjat ragyogóvá teszi, ha a szemzugba és a szemöldökcsonthoz a világosabb árnyalatokat helyezzük.
Le French Touch
Nagyon egyszerű önmagában is használni, de felvihetjük ecsettel a kifinomult eredményért, vagy ujjheggyel, a ragyogó és üde hatásért.

Color Fever Gloss
Legegyszerűbb, ha az applikátor segítségével visszük fel a szájfényt az érzéki ajkakért. A rózsa és mandarin árnyalatok kihangsúlyozzák az ajkak természetes színét, míg az érzéki halványzöld rózsaszirom árnyalat mérsékli a pirosságot a még visszafogottabb hatásért. A rózsaszín és a mandarin árnyalatok egyaránt használhatók az orcákon és a szemhéjon az üde, könnyed, igazi ″beach look″ hatás eléréséhez.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest