… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Az Oscar-gála legszebb ruhái!

Az Oscar-gála legszebb ruhái!

A 85. Oscar- díjátadó gála ismét sok meglepetést tartogatott. A mindössze 22 éves Jennifer Lawrence, Jessica Chastain és Naomi Watts elöl vitte el a legjobb színésznőnek járó díjat, de kapott még szobrocskát Ben Affleck az Argoért és Daniel- Day Lewis is a Lincolnért.

A színésznők ismét kitettek magukért, nézzük ki-mit viselt a vörös szőnyegen:

Jennifer Lawrence, az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő ebben a gyönyörű Dior ruhában jelent meg, hozzá pedig Chopard ékszereket viselt.

Az örök díva Jane Fonda egy igazán feltűnő sárga Versace ruhában ragyogott, amit aranyszálak díszítettek. A Django elszabadul film női főszereplője, Kerry Washington pedig egy korall Miu Miu ruhát választott! A fülbevalók itt is Chopard voltak.

A nagy visszatérő, a 43 éves Catherine Zeta Jones egy Zuhair Murad aranyruhában tündökölt, míg Reese Witherspoon is megmutatta csodálatos alakját ebben a sötétkék Louis Vuiton estélyiben.

A 44 éves A-listás hollywoodi színésznő, Jennifer Aniston Valentino 2013-as tavaszi kollekciójának egyik piros ékkövét viselte. A hírek szerint az Oscar-díjátadó után napokon belül férjhez megy a színésznő.

Sandra Bullock Elie Saab fekete-ezüst csipkeruháját választotta a nagy alkalomra, míg Halle Berry is hasonló színekben pompázott, egy Versace estélyiben.

A Nyomorultak cím film főszereplője Anne Hathaway még mindig nagyon vékonynak tűnik, azonban ez a csodálatos Prada ruha mindenkinek elvonta a figyelmét! Kristen Stewartot sok bírálat éri vörös szőnyeges ruhái miatt, idén egy mintás Reem Arca ruhában érkezett.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest