… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Boldi kislánya felismeri a zenét, amit anyukája pocakjában hallott

Boldi kislánya felismeri a zenét, amit anyukája pocakjában hallott

László Boldizsár vagy, ahogy többen ismerik, Boldi nemrég újra apuka lett. A Cotton Club Singers alapítójának Nánási Helga opera énekesnővel közös gyermeke, Gréta, igazi „zenebaba”: láthatóan felismeri a születése előtt hallgatott zenéket is. Szereti a zenét, ami ilyen szülőkkel nem is csoda, és jó is, hiszen apukája jelenleg 25 éves jubileumi koncertjére készül, amely július 17-én lesz a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

„Még decemberben, amikor Helga várandós volt, be kellett ugrani a West Side Storyba. Aztán megszületett Gréta, és egyszer akadt egy kis problémánk a szoptatással. Nyűgös volt a kicsi. Otthon szinte mindig szól valamilyen zene, betettünk egy dalt a West Side-ból. Egyszer csak Gréta elkezdett mosolyogni, láthatóan felismerte a dalt, és rögtön semmi baj nem volt az etetéssel” – meséli a ma már szintén operaénekesként dolgozó Boldi.

Az igazi lányos apuka – Gréta mellett egy 20 éves nagylánya is van már – a gyerekek mellett nagyon készül a jubileumi koncertjére, amelyet a Városmajori Szabadtéri Színpadon rendeznek, július 17-én.

IMG_5385-2000

„A swinges vonalam mutatja be ez a koncert, és az elmúlt 25 évem a zenei pályán. Igazi utazás lesz, a személyiségemhez híven a humor is megjelenik, de például Ray Charlesnak is tisztelgek egy dallal. Lesz két vendégem is: Bebe, a Back II Blackből és Fehér Gábor, akivel a Cotton Club Singersben zenéltünk együtt” – mondta a zenész, akit Gréti is meglátogat majd a július 17-i koncerten.

„Magára a koncertre nem jön el, de a hangbeállásra kinéznek majd az anyukájával a Városmajorba, így kicsit láthatja ő is, milyen apa a színpadon” – tette hozzá a jubileumi koncertre készülő művész.

Még egy kis érdekesség: a 2-es és az 5-ös szám igen fontos most Boldinak, hiszen a 25 éves koncert idejére egyik lánya 2,5 hónapos, másik gyermeke pedig 20,5 éves lesz.

További információ és jegyvásárlás itt!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest