… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Marilyn Monroe ihlette, Miklósa Erika rajong érte

Marilyn Monroe ihlette, Miklósa Erika rajong érte

Ötödik születésnapját ünnepli Budapesten, az Andrássy úton található Max Mara. Ebből az alkalomból az üzletben rendkívüli divatbemutatót rendeznek, amelyet az 50-es évek Hollywoodjának egyik legigézőbb sztárja inspirált: Marilyn Monroe. Miklósa Erikával a West Side Story premierjének hetében, operabeli próbájának szünetében találkoztunk a budapesti üzletben, hogy kiválassza, mit visel majd a gálaesten.07-miklosa_erika-150909-IMG_2974-R

“A Max Mara és Marilyn Monroe mindketten a báj, az érzékiség és intelligencia ikonikus képviselői” – mondta a budapesti üzlet tulajdonosa, Cappelli Éva. “A kollekció egyik fő inspirációja a George Barris által 1962-ben készített kép, melyen Marylin a tengerparton egy puha camel színű takaróba burkolózik. A Max Mara 2015/2016 Őszi-Téli kollekciója egy olyan ruhatárat teremt, amely könnyű és puha mint az a takaró, kényelmes és meghitt, mint egy kardigán. Viseljük a kollekció ikonikus kabátjait lazán, érzékien mintha egy finom strandtakaróba burkolóznánk! Marilyn ruhatárának klasszikusai újragondolva jelennek meg kasmírból, teveszőrből, alpakából és steppelt selyemből kivitelzve” – részletezte az olasz divatmárka hazai képviselője.

A közismert, olasz márka különlegességét jól mutatja, hogy a magyar világsztár, Miklósa Erika is egyik kedvencének titulálta. Itt mindent megtalál, amire a civil életben, vagy a munkájához kapcsolódó rendezvényeken, fellépéseken szüksége lehet. Az operaénekesnő a Max Mara 2015/2016 őszi-téli kollekciójából választott ki egy igazán különleges overált, amely az ő – megfogalmazása szerint – klasszikus értékeit a leginkább tükrözi. A ruhapróbán Erika szívesen mesélt öltözködési és vásárlási szokásairól.

14-miklosa_erika-150909-IMG_3018-R“Szezononként nem szoktam a teljes ruhatáramat felújítani. Eseti vásárlónak tartom magamat, nekem inkább a minőség számít. Kevesebb ruhát veszek, de fontos, hogy az mind olyan legyen, amit egy-két évig tudok használni. A munkám miatt sokat utazom, útjaim alatt sok impulzus ér. Ha valami megtetszik, azt megveszem. Ez gyakran a hangulatomtól is függ, ha rosszabb kedvem van, akkor azt mondom magamnak, hogy én ezt megérdemlem. Nagyon szeretem azokat a ruhákat, amiket jól tudok kombinálni, többször is tudom őket használni. De abban az értelemben nem vagyok 100%-ig nő, hogy mint a hölgyek többsége, imádok vásárolni. Mindig céltudatosan indulok el és azt keresem, amit előre kigondoltam, és igyekszem minél hamarabb lezárni a dolgot. A férjemet magammal viszem, nagyon jó ízlése van, és szinte jobban is kedveli, mint én. Azt pedig nem akarja, hogy össze-vissza vásároljak mindent. Annyira ismer már, hogy pontosan tudja, mi az, amit szívesen hordanék később is, a koromat tiszteletben tartja és alkatomat is kiemeli. A Max Marában mindent egy helyen megtalálok, sőt, amióta a sportvonal is merészebb lett – vagány színekkel és megoldásokkal kombinálták – azóta ezt a kollekciót is kedvelem és viselem. Teljesen mindegy, hogy milyen színt veszek fel, ha tetszik a fazon. Vagyis a pontosság kedvéért: a grafitszürkét kivéve, mindegy, milyen színt viselek” – árulta el az énekesnő. “A grafit engem teljesen letompít és míg sokan mondják, a fekete veszi el az ember fényét és kisugárzását, nálam ez a szürke árnyalat szerepel a tiltólistán.

A Magyar Állami Operaház énekesnője az évad első, különleges premierjére készült a nyáron: a Novák Péter rendezte musical a West Side Story először látható Magyarországon operaházi produkcióként.

„Megváltozott az életem, mióta anya lettem. Már nem csak a színházban kell tökéletesen teljesítenem, de nap, mint nap mosolyt kell csalnom a kicsi lányom arcára is. Fantasztikus boldogság, amikor egy teltház tapsol az előadás végén, de egyértelműen attól vált teljessé az életem, hogy a családom vár otthon, ezek után a teltházas előadások után – a szerető férj és a gyönyörűen fejlődő gyermek.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest