Nyaralás közben, vacsorára, nassolás helyett, Tatár Csilla a spanyol olivában hisz. A csinos műsorvezető egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére előszeretettel fogyasztja az olívabogyót.
Tatár Csilla kényesen figyel egészségére és alakjára, ennek ellenére nem veti meg a finom falatokat. A műsorvezető megtalálta a tökéletes megoldást, olivabogyót fogyaszt akár köretként, akár csak úgy önmagában, ha egy kis nassolásra vágyik. Az olivabogyó telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely a szív-és érrendszer egészséges működéséért felel, emellett E vitaminban rendkívül gazdag, ami természetes antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a sejtöregedést. 5%-os rosttartalma miatt pedig az emésztőrendszer működését is segíti.
„Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót, ha tengerparton nyaralok, csak ezeket fogyasztom. Köretként pedig elengedhetetlen kellék hozzájuk az olivabogyó, amit soha ki nem hagynék.” – mesélte Csilla. „Salátában, fűszerek nélkül könnyű marinádként elkészítve, odavagyok érte. Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, amelyek akár 450-550 kalóriát is tartalmaznak, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és egy tál natúr spanyol olivabogyót, amelyből 10 gramm mindössze 150 kalóriát tartalmaz – ez számomra a tökéletes nassolni való.” – tette hozzá a Mokka műsorvezetője.