… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife Érzékek találkozása – csodás esküvői torták

Érzékek találkozása – csodás esküvői torták

A vacsora csúcspontja
Vitathatatlanul az esküvői vacsora csúcspontja a menyasszonyi torta begördülése, és a pillanat, amikor az ifjú pár közösen felvágja. Nem csoda hát, ha a menyasszony és a vőlegény különös gonddal választja ki a megfelelőt. Az íz eldöntése talán a legkönnyebb feladat, hiszen az esküvői torták többnyire többemeletesek, ezért mindenki választhatja a neki és a vendégeknek legkedvesebbet, de a torta megjelenése már nehezebb feladat

Manapság már bármilyen színű, formájú és díszítésű torta rendelhető, azonban jó ha figyelembe vesszük az esküvői dekoráció színeit és összességében az esküvő stílusát a torta kiválasztásakor.

Színes torták
Ha az esküvői virágok is élénk színűek, jó választás lehet ha a virágdekoráció színeivel harmonizáló színű menyasszonyi tortát választunk a nagy napra.

Virágos torták
Az utóbbi években nagy divatja van a virágokkal díszített menyasszonyi tortáknak. A cukrászatok akár élő virággal, akár az élőhöz megszólalásig hasonlító cukorvirágokkal is el tudják készíteni a tortánkat. Csak az ízlésünkön múlik, hogy néhány virágfejet, vagy egy egész virágfolyamot kérünk díszítésként.

Fehér torták
Igazi klasszikus a hófehér vagy ekrüszínű menyasszonyi torta. Akármilyen stílusú is maga az esküvő és bármilyen színben is díszítjük a termet, a fehér tortával nem nyúlhatunk mellé. A torta díszítését és a díszek színét hozzáigazíthatjuk az esküvő színeihez, stílusához és akár az évszakhoz is.

 Forrás: TeÜnneped

Hozzászólások

Pin It on Pinterest