… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Gasztrolife A leghíresebb vega sztárok

A leghíresebb vega sztárok

Russel Brand szabály szerint felháborodott egy tévéműsorban, amikor megkérdezték tőle szokott-e halolajat fogyasztani? Kristen Bell egy gyermekkori betegsége után döntött úgy, hogy nem eszik több húst, míg Alicia Silverstone egész családját rászoktatta a vega életmódra!

„Én vegetariánus vagyok. Azt hiszem, kegyetlen dolog olajat szorítani ki az ártatlan kis halacskákból – ők olyan aranyosak…”- lelkendezett Katy Perry exférje egy showműsorban, majd hozzátette neki így teljes az élete. Amikor a leghíresebb vega sztárokat vesszük sorba kétségkívül Alicia Silverstone jut legtöbbünk eszébe. A színésznőről sikeres filmjei után sokáig nem hallhattunk, majd pár éve egy sikeres PETA kampány után saját vega blogot indított, ahol beavatja az olvasókat, hogy telik egy vega élete és legfőképpen miket eszik! „Tudatos vásárlóként egy erőszakmentes, környezünkért felelős életet élhetünk, aki nem csak magára figyel oda, hanem a körülötte élőkre is a közvetlen és a globális környezetében egyaránt”- árulta el Alicia.  A The Kind Life követői szerint a szociális érzékenységen túl a tisztán növényi alapú étkezés, és az egészséges életmód jelenti a modern ember számára az egyetlen túlélési esélyt, mely sokak számára ma talán még luxus, de meggyőződésük, hogy egy kicsi odafigyeléssel, tudatos tervezéssel mindenki életébe becsempészhető.

Fotó: http://www.hbo.hu

A népszerű sorozatsztár, Kristen Bell még gyerekként lett vegetariánus . „Először egészségügyi okokból nem ettem húst, később azonban etikai okokból!” A színésznő 11 éves kora óta étkezik húsmentesen, állítása szerint ezért nincs gondja az alakjával és így fogyókúráznia sem kell!

A Skinny Bitch című könyv két ex-modell tollából született, akik be akarták bizonyítani a vega ételek is lehetnek változatosak és finomak

A Glee népszerű énekesnője, Lea Michele folyamatos súlyproblémákkal küzdött, majd a Skinny Bitch sikerkönyv elolvasása után szokott rá a zöldségdiétára és a húsmentes életre. Állítása szerint nem volt nehéz, hiszen félig olasz, így rengeteg salátát és tésztát eszik!

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest