… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Elsa Pataky megmutatta tökéletes alakját

Elsa Pataky megmutatta tökéletes alakját

Elsa Pataky egy táncos show keretében mutatta be a Women’secret téli limitált kollekcióját Madridban. A legújabb darabok a csipke, szatén és metálos fény jegyeiben készültek, amik tökéletesen kihangsúlyozzák Chris Hemsworth magyar származású feleségének érzéki oldalát.

Elsa már évek óta a spanyol fehérnemű márka arca, idén pedig egy felejthetetlen előadással kívánták megkoronázni együttműködésüket. A Women’secrettel közös videóklipjükben a kabaré és a revü világát idézik fel, ahol a hangulatot még inkább felforrósítják a limitált kollekció csipkés, szatén darabjai. A táncos show rendezője Paula Ortiz volt, aki a hazájában nagy ismertségnek örvend.

women_secret_elsa

Az előadás előtt Eva Romeo, a Women’secret vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a színésznő a nőközpontú márka tökéletes megtestesítője, amit az idei műsorszámuk is tükrözött. A fehérnemű márka darabjai a legfrissebb trendeket képviselik: arany, ezüst és fekete színeiben teszik a viselőjüket ellenállhatatlanná. A csillogó berakások, a bársony-szatén párosítás és a sokat sejtető bodyk kihagyhatatlan kombinációk a hosszú, éjszakai partikra, így már nem kérdés, mit viselünk idén szilveszterkor.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest