… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Így használd fel az ősz kihagyhatatlan alapdarabjait

Így használd fel az ősz kihagyhatatlan alapdarabjait

Az idei szezonban akadnak olyan alapdarabok, amiket bizony vétek lenne kihagynod. Nem csupán azért mert ezek a ruhák nagy közkedveltségnek és népszerűségnek örvendenek a hideg hónapokban, hanem mert rendkívül változatosan viselheted őket.

Bőrkabát
A bőrkabát örök sláger, és bizony idén is egész nyugodtan támaszkodhatsz rá. Jelenleg annyi újdonságot tartogat ez az alapdarab, hogy a szezonban inkább a hasított bőrkabátok, dzsekik hódítanak. Persze a hagyományosabb kabátkákkal sincs semmi gond, ezek a meleg, fiatalos és trendi darabok bizony alapvetőek a hideg napokon.

01_kabatViselheted őket farmerrel, sztreccs nadrágokkal, de akár ruhákkal is, feltéve, hogy azok kellően testre simulnak, és így nem buggyannak ki a szorosabb dzsekik alól.

Ingruha
Az ingruha nagyon hasonlít a tunikához, legalábbis ami a funkcióját illeti. Ugyan nem a legmelegebb ruha, amit ősszel és télen viselhetünk, mégis érdemes a napsütéses napokon támaszkodni rá. Harisnyával, vagy cicanadrággal viselve tökéletes választás, és ha egy csinos kabáttal párosítod, a csípős reggelek miatt sem kell aggodalmaskodnod.

02_ingruhaKiválóan passzolnak a magas sarkú cipők, csizmák mellé, de érdekes és kényelmes összeállítást jelentenek a lapos talpú bokacsizmák társaságában is.

Kötött pulóver
A kötött darabok elengedhetetlenek a hideg hónapokban, és az idei szezonban ez különösen így lesz. Minden jöhet, ami kötött főleg, ha az adott ruhadarab feltűnő és méretes. A hatalmas, oversized kardigánok, a garbók, vagy akár az ejtett nyakú pulóverek bármilyen összeállításhoz passzolnak, legyen szó sportosabb, vagy nőiesebb outfitről.

03_puloverHa nem sajnálod a pénzt a tökéletes darabra, akkor bizony változatosan és sokoldalúan viselheted ezt a tipikus őszi, téli felsőruházatot.

Félvállas felső
Már a nyáron is találkozhattál a félvállas, vagy akár mindkét vállat szabadon hagyó felsőrészekkel. Ez a szolid, mégis rendkívül vonzó megoldás az őszi és téli szezonba is beférkőzött, és egyértelműen meghódította a felsők világát. Akár pulóverekről, akár blúzokról, felsőrészekről van szó, az ejtett vállak idén mindent visznek.

04_felsoSzintén tökéletesek tudnak lenni egy-egy nőies szettben, de ha a felsőrész mintázata, anyaga engedi, a sportosabb, fiatalosabb összeállításoknak is tökéletes alapját képezhetik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest