… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Hogyan örülj a rossz időnek? Öt tipp hideg, borongós napokra

Hogyan örülj a rossz időnek? Öt tipp hideg, borongós napokra

 

  1. Finom illatok, forró italok – Hot Mulled Fruit

A hangulatunkat leggyorsabban egy kellemes illattal befolyásolhatjuk. A narancs és a fahéj illata elválaszthatatlanul összefonódott a késő őszi idő hangulatával, tudományosan bizonyított feszültségoldó hatásukról pedig pár perc alatt meggyőződhetünk. A Starbucks kávézókban október végétől elérhető Hot Mulled Fruit az ősz legkedveltebb illatait és ízeit – a narancsot, a fahéjat és a szőlőt – sűrítette egy forró szívmelegítőbe.

  1. Hordozható örömforrás – termosz

Az otthon melegét hátunk mögött hagyni minden hideg reggel igazi kihívás. Ha azonban kedvenc forró italunkat magunkkal vihetjük, máris szívesebben álldogálunk egy zebránál vagy a csúcsforgalomban. A Starbucks amellett, hogy rendszeresen új hangulatú és formájú tumblerekkel lepi meg látogatóit, a saját tumblerbe kért italokra 90 forint kedvezményt ad a munkába vagy iskolába siető vendégeinek.

  1. Megfelelő reggeli

Egy finom reggeli nemcsak a felébreszti a szervezetet és hozzájuttatja a megfelelő tápanyagokhoz, de az egész nap hangulatát megalapozza. Ha nincs idő otthon elkészíteni a legmegfelelőbbet, a Starbucksban a reggeli kávé mellé érdemes felkapni egy melegített finom szendvicset vagy péksüteményt.

  1. Friss levegő

A friss, oxigéndús levegő és a hidegben tett séta amellett, hogy felfrissít, a szervezet ellenálló képességét is növeli. Nem érdemes várni a napsugárra, az ezerféle őszi falevél természetes színterápiaként biztosan feldobja a hangulatot. Az őszi séta után pedig nincs is jobb, mint betérni egy barátságos helyre a jól megérdemelt forró italunkért.

  1. Társaság

A nyár a kalandok, az ősz viszont a kellemes beszélgetések időszaka. A borongós idő tökéletes alkalom egy új kapcsolat kibontására és a meglévő barátságok elmélyítésére. Tudtad, hogy a világ egyik legnagyobb társkeresője által végzett kutatás szerint a Starbucks az egyik legkedveltebb első randevús helyszín? Keressünk egy kedves helyet, ahova harmadik otthonunkként betérhetünk munka vagy iskola utáni feltöltődésre.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest