… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Zsédával a városban- Bepillantás az énekesnő világába!

Zsédával a városban- Bepillantás az énekesnő világába!

„Nehéz nem szeretni ezt a várost, amely éppen olyan izgalmas, színes és lendületes, mint a pesti nők”-árulta el a gyönyörű énekesnő. Nemrégiben Zséda könyvbemutatóján jártunk, az énekesnő kedvenc helyeiről és a stílus örök fontosságáról mesélt nekünk.
A Zséda 2012 című napló útikalauz az énekesnő világába!

Zséda újabban nem csak a zenei szakmában csillogtatja tudását, a napokban ugyanis a könyvesboltok polcaira került legújabb könyve a Zséda 2012. Valójában talán nem is könyvről, inkább stílusnaplóról beszélhetünk, melyben megismerhetjük az énekesnő kedvenc helyeit, éttermeit, vagy akár kávézóit. Zséda stílustippek tömegével látja el a könyvecskében olvasóit, melyek tartalmazzák saját tapasztalatait, és egy profi stílustanácsadó elképzeléseit egyaránt. A könyvbemutatón Abaházi Csaba faggatta Zsédát új könyvének hátteréről.„Fellépéseim alkalmával számtalanszor teszik fel nekem a kérdést, milyen ruha van rajtam, hol vásároltam. Innen jött az a már-már magától értetődő ötlet, hogy egy stílusnaplóban tegyem közzé kedvenc helyeimet, ezáltal a mindennapokban segítségére legyek mindazoknak, akik olvassák. A naplóban megosztom az olvasókkal néhány titkomat, mindazt, ami én vagyok, amit tanultam.” – írj az énekesnő.

Zséda sok mindent az édesanyjától lesett el
Az énekesnő elmondta sok dolgot hozott a könyvhöz családjából is. Édesanyja egy olyan nő, aki után a mai napig megfordulnak az emberek. „Édesanyámnak olyan a kisugárzása, úgy tud öltözködni, és úgy csillognak rajta az ékszerek, ami nagyon ritka az embereknél. Szerintem ez igazából nem pénz kérdése. Ezt a könyvben is hangsúlyozni szeretettem volna. Hiszen az, hogy valakinek stílusa legyen, egyáltalán nem az anyagiak feltétele. ” – mondta.

Divattippek Zséda módra
Zséda tíz alapdarabot sorol fel könyvében, melyek nélkülözhetetlenek minden nő szekrényében. Ilyen például az alap pamut felső, a ballonkabát, a bőrdzseki, vagy  a kis fekete ruha. Minden ruhadarab mellé apró trükköket is mellékelt. Zséda szerint a bőrdzseki magabiztosságot ad, sikkes, főleg, ha balerina cipővel, fehér farmerrel, vagy a kabát színeivel harmonizáló blúzzal, illetve inggel párosítjuk.

Kedvenc helyek
„A könyvben olyan különleges helyek vannak, ahol valamiért nagyon jó  a kávé, vagy nagyon jó a kiszolgálás, odafigyelnek, és hangulatos.”- mondta az énekesnő. A bemutatón  Zséda  a La Delizia kekszmanufaktúrát emelte ki, mint az egyik kedvenc helyét. Ebben a különleges üzletben kézzel készített, friss házi kekszeket készítenek. De ilyen a Rózsavölgyi csokoládé bolt is, melynek üzemében maga Zséda is járt, és belelátott a munkafolyamatokba. Az énekesnő rajongással beszélt Budapestről, melyet szerinte olykor turistaként is be kell barangolni, mivel rengeteg szépséget hordoz magában.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest