… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT „Winter Gardens”, a Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekciója

„Winter Gardens”, a Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekciója

Minden új szezon lehetőséget nyújt a Swarovski számára, hogy változatos, trendi kollekciót mutasson be, amely kielégíti a modern, sokoldalú nők igényeit. A Swarovski félreismerhetetlen jegyeit, a luxust és a csillogást hordozó 2015/16-os őszi-téli „Winter Gardens” kollekció a természetből, pontosabban a kertekből merít ihletet.

„A természet az inspiráció kimeríthetetlen forrása, és miután a legutóbbi tavaszi/nyári kollekciónk a virágokra épült, most az őszi flórából és faunából merítünk ihletet. Az idealizált természetet ábrázoló textilek, az angol nemesi udvarházak vintage faliszőnyegei, a dévoré bársonyok, illetve a nőies, romantikus hangulatú, díszes csipkék szolgáltak inspirációs forrásként. A tervezési folyamat során ezeket az ihletéseket történelmi gyökerekkel rendelkező modern ékszerekké alakítottuk” – mondja Nathalie Colin kreatív igazgató. A levelek csipkeszerű filigrán részletekké, a rovarok és lepkék stilizált függőkké változnak át az őszi virágokat és bogyókat idéző színpaletta árnyalataiban.

swarovski 2015 oszA kollekció könnyen viselhető darabok széles választékát kínálja, az időtlentől a divatosig, a visszafogottól a merészig, így minden alkalomra megfelelő ékszert biztosít. A zen stílusú kert a fő ihletforrás, így a kollekció organikus, minimalista, de ugyanakkor finoman érzéki hangulatú. A letisztult és egyszerű esztétika a hajlított fémmel ötvözve sikkes, elegáns és nőies sziluetteket teremt. A „Dusky” nyaklánc a természetből vett ihlet modern felhasználására épül, ismétlődő csepp alakú kristályokkal, amelyek központi szerepet kapnak a polírozott rózsaarany körkörös fém alapon, mindez a bőr hozzáadásával válik még izgalamasabbá. Az idei szezonban különösen trendi körkörös forma jól hangsúlyozza a nyak vonalát. A harmadik szezonjában járó, letisztult vonalú, finom csillogású „Stardust” karkötő továbbra is varázslatos ragyogást kölcsönöz bármilyen öltözéknek. A 730 az egyszeres, illetve az 1460 apró kristály a dupla verzióban most fém hálóban található a korábbi nejlon helyett, ami további csillogást biztosít. A „Stardust” könnyen viselhető és minden alkalomhoz megfelelő társ, arany, rózsaarany és ezüst tónusokban is kapható, amelyek kombinálhatók az egymással jól párosítható fémek trendjének szellemében. A vadonatúj „Stardust” nyaklánc a népszerű karkötők sikere nyomán született. A modern, nagyméretű nyaklánc
hamisítatlan „Stardust” darab, így ez ugyanolyan könnyű, hajlékony, mint az azonos nevű karkötők – ünnepi ragyogást biztosít viselőjének.

A másik ihlető az angol nemesi udvarházak kertjeinek őszi szépsége. Az erre épülő darabokat gazdagabb és kifinomultabb megközelítés jellemzi, a vintage ékszerek, antik textilek és csipkék világát idézik, a színpaletta pedig elegáns dália és bordó színeket alkalmaz. A Swarovski a pazar és díszes „Dramatic” nyakláncot azoknak a modern nőknek ajánlja, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Ez a kifinomult ékszer a cég magas fokú szakértelmének újabb bizonyítéka, textúrái finom művű, összetett hímzésminták képét idézik. Ugyanakkor modern lánc része a kortárs designt követi. Az évszak virágaitól kölcsönzött sötét színpalettát, fekete, szürke és lila színeket alkalmazó „Dramatic” nagy fazettás kristály medallionjait az exkluzív Pointiage® technikával kézileg berakott kisebb, kontrasztos kristályok veszik körbe. Hasonlóan csábító ajánlat a „Diana” nyaklánc és gyűrű. A nyaklánc fém alapját halvány rózsaszín kristálykövek díszítik az őszi virágok tematikáját idézve, míg a a nagyméretű gyűrű önállóan is drámai stílusú. A „Daphne” függők a klasszikus hatású, gazdag ékkő-színeket alkalmazó kristályokat a modernebb, stilizált, csipkeszerű filigrán absztrakt lepkeszárnyakkal ötvözik. Ezek a függők viselhetők külön, vagy kombinálhatók különféle hosszban a jelenlegi trend, a rétegzett hatás kialakításához.  A 2015/16-os őszi-téli „Winter Gardens” kollekció széles választéka biztosítja, hogy minden nő megtalálja álmai darabját, amivel a kis fekete ruhától a farmerig bármilyen öltözéket egyedivé és
divatossá varázsolhat a megfelelő mennyiségű csillogás segítségével.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest