… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Weisz Fanni imádja a cipőket

Weisz Fanni imádja a cipőket

Októberben a 2011-es Szépségkirálynő választáson közönségdíjat nyert Weisz Fanni mesél kedvenc cipőiről, és arról, hogyan öltözik fel kedvenc cipőjéhez.

Milyen cipőket szeretsz viselni az őszi időszakban?
Én vagyok az a típusú nő, akinek szinte minden stílusból van otthon egy-egy pár cipője, legyen szó balerina cipőről, magassarkúról, nagyon nagyon magassarkúról (nevet), vagy épp egy kényelmes tornacipőről. Szerintem nem kell mindig egy trendet követni, a titok a hangulat. Akkor lesz csinos a cipő egy nő lábán, ha tudja is azt viselni.

Hogyan nézni ki álmaid cipője?
Ha álmaim cipőjéről lenne szó, akkor biztosan a nőies énemet ajándékoznám meg vele. Legyen magas a sarka, a talpa piros, de a többi része…hangulattól függ, lehet felvennék egy citromsárga cipőt is piros sarokkal aznap, ki tudja?! (nevet) Most, az interjú alatt a sima fekete mellett döntenék, bár lehet, hogy némi csillámot is kérnék bele.

Említetted az előbb, hogy nem a trendtől függ, kinek hogyan áll egy cipő a lábán. De, mégis Te figyeled az aktuális divatot magazinokból, kirakatok üvegein keresztül.
Természetesen, azért fontos, hogy tisztában legyek az aktuális cipő-őrülettel. Nekem is ihletet ad egy szép cipő, elég csak egy kirakat előtt elmennem mellette, máris gondolkodni kezdek rajta, mivel vehetném fel, milyen bizsu menne hozzá stb. Szerintem ez a gén minden nőben ott lakozik. Divatmagazinokat lapozgatni pedig szintén imádok, megnyugtat egy nehéz nap után, és teljesen elveszi a figyelmemet minden másról, mert csak arra tudok koncentrálni, hogy bárcsak meglenne az összes cipő, amit látok éppen, és milyen rucikkal venném fel őket.

Az idei őszi kollekciók kulcsdarabjai a bokacsizmák. Neked tetszenek ezek a lábbelik?
Igen, a magassarkú bokacsizma azért is előnyös, mert hosszabbnak tűnik benne a lábam, és vékonyítja a bokát. Én minden nőnek ajánlanám ezt a fazont, csodákra képes. Ezekben a csizmákban már rejtett platform is van, ezért könnyű benne járni, és nem fáradok el benne már egy-két óra után.

Egy stílusos őszi bokacsizma, Salamander, 44.990

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest