… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Voksán Virág beutazza az egész világot! Most Hong Kongba készül

Voksán Virág beutazza az egész világot! Most Hong Kongba készül

Virág  első számú elixírje a kellő mennyiségű pihenés és alvás. Viszont a rengeteg fellépés miatt, pont ettől fosztja meg magát. Többek között erről is mesél nekünk Voksán Virág, Magyarország legfelkapottabb női DJ-je.

Mennyire sűrű egy DJ hete?
Minimum két fellépésem van egy héten, nem csak Budapesten, hanem más városokban is, illetve sokszor külföldön. A munkámban nem kifejezetten az éjszakázás fárasztó, sokkal inkább az utazás veszi igénybe az embert.  Már hatodik éve dolgozom lemezlovasként. Sokan azt hiszik, ez csak egy jó buli, és megfeledkeznek arról, hogy a DJ-nek igenis felelőssége van mind mixelésileg, mind technikailag. Nekem nem előre legyártott szettem van, mindig az esti hangulatnak megfelelően állítom össze a számokat élesben a helyszínen, ami szintén nagy koncentrációt igényel. Ha éppen nem fellépésre készülök, akkor zenét válogatok, mixeket készitek az estére, illetve Magyarország vezető elektronikus zenei rádiójának hivatalos lemezlovasa vagyok, és nekik készítem a válogatásokat.

Szeretett kiskutyájával az otthonában

Izgalmasan hangzik. Mégis mi a baj a külföldi utazással?
Oh, félreértesz, maga a külföldi út valóban csodálatos, de amíg becsomagolsz, elmész a repülötérre, a hosszú repülőutak, átszállások, várakozás ez  az ami nem hianyzik, arról nem is beszélve, ha nem érkezik meg a csomagom időben. Előfordult, hogy Azerbjdzsánban zenéltem, mindennel együtt négy órát töltöttem ott, a klubban öltöztem át és már indultam is a Portugál körútra, mindezt alvás nélkül, és ez nem egyedi eset!

Mi a legközelebbi úticélod?
Most márciusban utazom Hong Kongba, amit borzasztóan várok, mert még soha nem voltam. A fellépés is speciális lesz, ott ugyanis a klubbok föld alatt vannak, viszonylag kicsik, de nagyon szép a kialakításuk. Utcáról nem is lehet bemenni, csak kártyás rendszerrel. Ebből is készítek majd egy útivideót, amit majd feltöltök az internetre. Már készült egy Moszkváról, ahol a Pacha-ben játszottam, Indiai és Albán turnéim alkalmával, illetve Dubaiban a Roberto Cavalli clubban, aminek a rezidense vagyok.

Fotó: Antal László

Hogy kapod ezeket a megbízásokat? Sokan csak álmodoznak ilyen karrierről?
Engem nem egy ügynökség tol és ajánlgat ki, hanem nekem direktbe jönnek a megkereséseim, amire büszke vagyok. Saját magamat menedzselem, tehát az interneten is én írom a weboldalamat, vezetem a facebookomat, amiben szintén egyedi vagyok. Sokat számít, például, ha valakinek saját számai vannak. Most például egy világhírű dj-Axwell- énekesével készítettem egy számot.

A szórakoztató szakmában számítanak az évek. Mit gondolsz, te meddig tudod még folytatni?
Már hatodik éve csinálom, és még legalább ennyit szeretnék, illetve számomra nincs korlát, tart, ameddig igény van rám. Nem is tudom elképzelni, hogy mással foglalkozzam.

Mihez lenne kedved?
Marketing szakon végeztem az üzleti főiskolán angol nyelven, ami egy oxfordi diplomát adott. Jól el lehetne helyezkedni ezzel a végzettséggel, de nem nekem való hogy egy multicégnél napi nyolc órában a gép előtt üljek úgy, hogy más malmára hajtom a vizet. Én ennél sokkal művészibb, önmegvalósító beállítottságú vagyok.

Hogyan tartod magad fitten? Mi a titka annak, hogy hajnalig tartó bulik ne viseljenek meg?
Alvásból jut a legkevesebb, de ha tehetem igyekszem tíz órát pihenni. Hetente háromszor járok edzeni lehetőleg edző segítségével, amit kiegészítek egy kis spinningezéssel, de néha alakformáló órára is járok. Az infraszauna kihagyhatatlan, mert tisztítja, kisimítja a bőrt, méregteleníti a testet és kalóriát is éget.

Milyen trükkökkel lehet megoldani, ha már valakin látszódik a fáradság?
Az infraszauna azt is kisimítja. Ezután jó alapozó, korrektor és fedőpúder- (amennyiben éppen nem vagyok szépen lebarnulva) mosolyog.

Mi az, amit fontosnak tartasz a megjelenéseden?
Hajmániás vagyok. Szeretem ha szép fényes, szögegyenes és nehéz állagú a haj. Kifejezetten csúnya, ha például valakinek szét van szívatva a haja szőkítővel, és ettől töredezett, egészségtelen haja lesz. Szintén nagyon fontos a szép mosoly. Rendszeresen figyelmet fordítok a fogaim tisztán tartására, már életem második fogfehérítésén is túl vagyok, hiszen az ápoltsághoz hozzátartozik a szép mosoly. Szintén elengedhetetlen a megfelelő bőrápolás, és a megfelelő táplálkozás. Nem vagyok szoláriummániás, de van egy enyhe barna színem, amire kéthetente rábarnulok, akkor is csak uv csökkentett gépeken, vagy néha lefújatom magam speciális önbarnító folyadékkal. Ezeknek hosszú távon van jelentőségük. Az, hogy mivel kened magad, vagy mit veszel fel, már másodlagos, mert azt bármikor alakíthatod. A legfontosabb a jól kialakított egészséges életmód megfelelő mennyiségű sporttal, és helyes táplálkozással. Én például kerülöm az E-ket tartalmazó ételeket, és a cukrozott szénsavas italokat.

Magadnak készíted el a sminked fellépés előtt?
Igen, és elég sok dicséretet besöpörtem. Már elég gyakorlatom van benne -meséli büszkén. A barátnőim is engem kérnek meg, hogy fessem ki őket. Nekem a szem hangsúlyos, a sötét smink a kedvencem, aminek inkább csak az árnyalatát variálom, hogy aranybarna legyen, esetleg kék. Műszempillát inkább csak fotózásokon viselek.

Mi alapján választod a fellépőruhád?
Mindenféleképpen dekoltált legyen, hiszen ez része a shownak. Kell egy kis dögösség, csajosság.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest