… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Vissza az 50-es évekbe: Divatos retro fürdőruhák!

Vissza az 50-es évekbe: Divatos retro fürdőruhák!

Idén a vízparton is hódít a retro, néhány csinos fazonnal felidézheted az 50-es évek csillogását! Ezek a darabok életre keltik Marilyn Monroe-t, és a Csinibabát, különlegesek, így biztosan feltűnést keltesz majd bennük a strandon!

Pöttyös minták, magas derék, és felfelé szűkülő fazonok.  A retro fürdőruhák vintage ragyogást kölcsönöznek megjelenésednek, ez a stílus a Hollywoodi sztárok körében is népszerű, Katy Perry, Zooey Deschanel előszeretettel viseli ezeket a darabokat. Nem csak feltűnőek a parton, de ha hasban erősebb vagy, ápolnak és eltakarnak. Így ezeket a fazonokat nyugodtan viselhetik teltkarcsúbb lányok is, hiszen maga a csillogó 50-es években is a teltebb idomok domináltak.

Pöttyös és virágos minták
A pöttyös minta a korszak egyik kedvence, vidám bohókás megjelenést kölcsönöz, a magas, elkeskenyedő derék optikailag formálja, és nőiessé varázsolja a derekadat. Ahelyett, hogy mindent megmutatna, sejtelmesen szexi, és kifinomult, a kivilliannó köldökkel éppen, hogy teret enged a fantáziának. Egy ilyen fazon bármilyen testalkathoz tökéletes passzol.

A pöttyök mellett a virágos minták és a kendőminta is reneszánszát éli, az élénk virágos részletek idén jelen voltak  a kifutókon. Prada és Givenchy kollekciójában egyaránt feltűntek. Ezek a darabok visszaadják a balatoni retró életérzést, és bármikor vidámságot kölcsönöznek a nyárba.

Népszerű szexi fazonok
A retro fürdőruhák amellett, hogy alakítják alakunkat, rugalmas pántjaikkal még kényelmesek is, lágyan simulnak a vonalainkhoz. Ez a darab geometrikus mintáival, és bandeau felsőrészével, egyszerre modern és retro, nagyszerűen egyesíti a múlt és jelen vonásait.

Egy egyrészes fürdőruha ugyanolyan szexi lehet, mint a két részes fazonok, csupán a megfelelő darabot kell megtalálni. Egy felmérés szerint a férfiak kifejezetten kedvelik ezeket a stílusú fürdőruhákat, a lényeg csupán az, hogy finom, nőies fazonokat válassz, az olimpiai úszó szerelést pedig ezúttal hanyagold! A különböző szabások között találsz Hollywoodi csillogó sztárok világát idéző egyrészeseket, és bohém, sportosabb darabokat is. A múlt ragyogó korszakát idézik fodrokkal kombinált alsó és felső részek, melyek idén megint visszatérnek a trendek közé. Párosítsd ezeket a fürdőruhákat néhány trendi fehér keretes napszemüveggel, a strandon biztosan feltűnő jelenség leszel majd!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest