… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Varázslatos világ

Varázslatos világ

A díszítés és a kiegészítők is megfeleltek a márka egyedi stílusának

A Thomas Sabo-t ma már mindenki ismeri imádnivaló charmjairól, hiszen a 2006 óta jelen levő Charm Club műveiben egyszerre jutott kifejezésre a Thomas Sabo cég minden erőssége: kis charmok ugyanannyira művésziek, mint játékosak, kreatívak és mindemellett aranyosak is. Sokak számára ismert az is, hogy a német ékszermárkának ezen kívül több stílusban készülnek ékszerei.
Az egyik vonal az egyedülálló és mégis jól kombinálható Sterling Silver, a másik a Rebel at Heart, melynek keretében a Thomas Sabo megmutatja a férfias, megalkuvást nem ismerő és sportos oldalát, a Seasonal vonal pedig létező divatirányzatokat követ, így a Thomas Sabo folyamatosan képes megfelelni a kortárs igénynek, hiszen ékszerei könnyedén kombinálhatóak a legújabb anyagokkal, szabásmintákkal és színekkel.

Thomas Sabo nyitotta meg a rendezvényt

A Classic vonal pedig kielégíti az elegáns ékszerekre való igényt, időtálló kortárs tervezéssel. Az idén huszonhetedik születésnapját ünneplő márka első nemzetközi nagykövetének az amerikai énekes és dalszerző Katy Perry-t választotta, aki a gésától kezdve a gumimacin át a londoni kétszintes buszig sok édes kis charm-ot visel, nyakában pedig nyuszi, kígyó és polip is előfordul – persze csak Thomas Sabo ékszerek formájában. Hogy a Thomas Sabo márka mára nem csak egy nemzetközi ékszer-, hanem életmód márkává nőtte ki magát, jól példázza, hogy idén júliusban már a második parfümjüket mutatták be a nemzetközi sajtónak, ezúttal Bécsben, egy exkluzív launch party keretében, melyre mi is hivatalosak voltunk.

Így élvezhettük a party folytatását

Az estélynek helyet adó impozáns Palais Schönburg épületét és a kertet fantasztikusan díszítették fel, és az egész est miliője a Charm Kiss parfüm varázslatos és magával ragadó hangulatát idézte, melynek fő összetevői a csokoládé, a pezsgő és az eper, így stílusosan fagylalttal, pezsgővel és eperrel is kínáltak minket a hangulatos élő koncert közben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest