… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Vanessa Paradis a H&M Conscious arca

Vanessa Paradis a H&M Conscious arca

Idén tavasszal a H&M Conscious arca Vanessa Paradis, aki a kampányban trendi és környezetbarát ruhákat visel. A kollekció a H&M fenntarthatóbb divatért indított kezdeményezéseinek része, melynek célja, hogy bebizonyítsa, a legmenőbb darabok is készülhetnek környezettudatos anyagokból.

A színész- és énekesnő többek között fodros szegélyű sárga nyári ruhát és díszített, többfunkciós cipzáras dzsekit visel növénymintás nadrággal. A teljes kollekcióból árad a tavaszi optimizmus, ezen belül találhatunk romantikus darabokat, mint a földig érő ruha, és sportosabb stílust is, mint például a kivágott overál és a trópusi mintás pólóruha. A választékban kiegészítők is találhatók, mint a bokaszíjas magas sarkú szandál, és a teljes kollekció olyan fenntarthatóbb anyagokból készült, mint a biopamut, az újrahasznosított poliészter és Tencel.

A teljes női kollekció március 25-től lesz elérhető világszerte a H&M üzleteiben és online, a férfiak számára készült Conscious kollekcióval együtt – zakók, chino nadrágok, Ikat-mintás ingek és rövidnadrágok – csakúgy, mint a vidám mintájú gyerek- és babaruhák. Vanessa Paradis azt nyilatkozta: “Szeretek olyan dolgokban részt venni, mint a H&M Conscious kollekció. Megteszem, ami tőlem telik, és a régi klasszikusok ma is ruhatáram becses darabjai. Szeretem ezt a stílust, és azt, hogy környezetbarát, mert én is szeretem újragondolni a régi ruháimat.” A kampánnyal egyidejűleg indul a H&M ruhagyűjtési akciója az üzletekben. Minden országban lehetőségük lesz a vásárlóknak arra, hogy kidobásra ítélt, bármilyen márkájú ruháikat bevigyék a kijelölt üzletekbe, és minden szatyor ruha után egy H&M kupon jár nekik. Egy nap egy vásárló legfeljebb két szatyor ruhát adhat le. A H&M az első bolthálózat, amelyik arra biztatja vásárlóit, hogy hozzák be régi ruháikat ahelyett, hogy azok a szeméttelepeken végezzék.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest