… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Vadonatúj bizarr kiegészítő! Arccsipke

Vadonatúj bizarr kiegészítő! Arccsipke

Phyllis Cohen sminkművész meglepő újdonsággal állt a nagyközönség elé, legújabb találmányának neve: arccsipke. A látványos kiegészítővel akár egész arcunkat kidekorálhatjuk, a 2012-es bálokon már-már szinte kötelező viselet!

Phyllis Cohen neve mára egybeforrt az extrém testfestészeti és sminkes műalkotásokkal, 3D-és mesterművei a legnagyobb tervezők kollekcióiban szerepelnek. A híres sminkmester olyan magazinoknak is dolgozott már, mint a Vogue, a Vanity Fair, vagy a Tatler, és olyan hírességekkel működött együtt, mint David Bowie, vagy Alice Cooper. Idén a London Fashion Week-en egy igazi újdonsággal borzolta a kedélyeket, Corrie Nielsen kollekciójának szoros tartozéka volt ugyanis a tervező arccsipke névre hallgató felragasztható csoda kiegészítője.

A különböző darabok között találunk visszafogott méreteket, melyek csak a szemeket ölelik körbe, és nagyméretű maszkokat. A 15 termékből álló kollekciót az arc bármely pontjára felragaszthatjuk, az eredmény drámai, és titokzatos megjelenés.

A csipke kiegészítőt egy hipoallergén, öntapadó hátlap segítségével rögzíthetjük a bőrhöz. Az arccsipke az elegáns események tartozéka, leginkább az álarcosbálokon tudjuk elképzelni. Egy dögös, vörös rúzzsal, és csábos fekete cicaszemekkel érzéki és titokzatos megjelenést kölcsönöz.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest