… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Újra kifutón a Victoria’s Secret angyalai!

Újra kifutón a Victoria’s Secret angyalai!

A színpompás Victoria’s Secret bemutató minden évben az egyik legjobban várt divatesemény, az idei show-n ismét káprázatos fehérneműköltemények vonultak fel. A kifutón ezúttal a jól megszokott csapat mellett, a híres magyar modell Palvin Barbara is tiszteletét tette.

 A Victoria’s Secret szexi fehérnemű bemutatóját idén is lezajlott szokásos jó hangulattal, pompával, milliókat érő melltartókkal, híres sztárvendégekkel, és színes konfetti zuhataggal. A modellek között jelen volt Adriana Lima, Miranda Kerr, Alessandara Ambrosio, Erin Heatherton, Candice Swanepoel, Jourdan Dunn, Cara Delevingne, Magdalena Frackowiak, Joan Smalls, Doutzen Kroes és még sokan mások. A bemutató most is óriási siker volt, az előző évtől eltérően csöppet sem tűnt erőltetettnek, vagy túlságosan rikítónak.

A fehérneműket többek között a cirkusz világa ihlette, így természetesen nem hiányozhattak az őrültebbnél-őrültebb jelmezek, és színpompás ragyogó díszletek sem. Idén Alessandra Ambrosiot érte a megtiszteltetés, hogy a világ egyik legdrágább melltartóját viselhette a kifutón. A zenéről Bruno Mars, Justin Bieber, és Rihanna gondoskodtak. Az énekesnő egyébként tökéletesen beleolvadt a show-ba, halvány rózsaszín fehérnemű szettben, és a combig felsliccelt fekete estélyiben lépett a színpadra.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest