… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Új magyar divatmárka nőknek az Örök Elegancia jegyében

Új magyar divatmárka nőknek az Örök Elegancia jegyében

Örök elegancia, kifinomult kidolgozás, a tervező és a gyártó cég évtizedekre visszamenő világszínvonalú mesterségbeli tudásának esszenciája jellemzi az Allee Centerben megnyílt ATTITUDE üzletet. A Katti Zoób tervező nevével fémjelzett egyedi kollekció öltözékei és kiegészítői 2011 őszétől a divat, a minőség és a kényelem harmóniájára törekvő igényes nő mindennapi és alkalmi ruhatárának elérhető és elengedhetetlen darabjai lettek.

2010-ben Zoób Kati tervező -nem érintve saját couture és haute couture vonalait- felkérést kapott a Kézmű Nonprofit Kft.-től, hogy sokrétű kézműves tudásukat összegezve, közösen egy új magyar divatmárkát hozzanak létre. Zoób Kati 20 éves tervezői tapasztalata, elkötelezettsége a legmagasabb minőségű kézműves kidolgozás iránt, és a nemzetközileg is kimagasló szakmai tudású gyártó cég együttműködése tökéletes eredményt produkált.
 Az új divatmárka, amely a világszínvonalú kézműves minőséget hozza elérhető közelségbe, hiányt pótolva így a sokak számára elérhetetlen luxusmárkák és közepes minőségű tömegcikkek között. Az ATTITUDE mindazon nők számára készíti kisszériás kollekcióit, akiknek fontos a nőiesség, a klasszikus, időtlen elegancia, legyen szó akár mindennapi viseletről, akár egy fontos üzleti tárgyalásról. Az egyes darabok és az ezekhez színben és stílusban harmonizáló kiegészítők jól kombinálhatók egymással, szabásuknak köszönhetően pedig több szezonon át hordhatók. Viselőjük nincs kitéve a folyamatosan változó trendeknek, amelyek egyébként sem feltétlenül előnyösek minden korosztály és testalkat számára. Mindemellett a kis széria biztosítja megjelenésük exkluzívitását. 

Zoób Katiról
Zoób Kati individuális és gyakorlatias alkotóművész, tervezői karaktere összetett: művészként erős kulturális üzeneteket közvetít és ezzel egyidejűleg designerként is megfelel a modern piaci követelményeknek. Intuitív személyisége egyaránt alkalmassá teszi az egyéni alkotóművészi önkifejezésre, valamint az iparszerű csapatmunkára. A tervezőnő elkötelezett híve a klasszikus kézművességnek, a személyre szabott tárgyaknak, az időtálló termékeknek. Jelentős kézműves gyűjteménnyel rendelkezik, mely darabjain fellelhető motívumait tudatosan használja kollekcióin, harmonikusan ötvözi a világdivat elemeit a speciális magyar motívumvilággal. Elve, hogy a szépség és harmónia mindenkiben megtalálható. Kollekcióinak célja, hogy rábeszélje a modern nőt a hagyományos női szerepek erősítésére, keresve az ezredforduló új eszményképét. Mint art director pedig feladata a márka minden, a portfolióban szereplő termékének tervezése, kreatív koncepciójának kialakítása.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest