… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Új kollekció a Dsquaredtól

Új kollekció a Dsquaredtól

A nem éppen visszafogott kampányfotóiról ismert divatmárka legújabb Good girl gone bad című kollekciójában a ma népszerű geek stílust kombinálta az elegáns vonallal. Az eredmény egy meghökkentő, új irányvonalat képviselő szett!

Dan és Dean Caten, az okos, ugyanakkor stílusos, és elegáns nőt szerették volna felöltöztetni új kollekciójukkal. Az egyes darabok között feltűnnek a geek stílus jellemzői: a vastag fekete keretes SZTK szemüveg, nagyi kedvenc kardigánja és persze az idei év népszerű maszkulin szabású darabjai sem hiányozhatnak. A csokornyakkendő, a zakó és a kockás ing lehetővé teszi, hogy csapatot váltsunk, és megmutassuk férfias énünket.

A geek stílus az eminens, vagy „gyík” megfelelője. Azokra a könyvkukac külsejű fiatalokra szokták mondani, akik a számítógép előtt töltik fél életüket. Nemrég még ciki volt, mára trend lett belőle, ami Angliában nagy népszerűségnek örvend. A geek divatkövetők leginkább úgy néznek ki, mint a „stréberek”.

A maszkulin darabok a kifutókon is reneszánszukat élik, legtöbbször olyan hatást keltenek, mintha valaki magára kapta volna a pasija ruhásszekrényének tartalmát. Ennek ellenére a fiús öltözködés nő módra a tervezők kedvence lett, így előszeretettel szerepelnek a tavaszi felhozatalban. De a Dsquared  Pre-Fall 2012-es kollekciójában akadnak igazán elegáns, nőies darabok is, mint a klasszikus kis fekete ruha. Mindezekhez persze csinos tűsarkú lábbelik társulnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest