… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Ryan Reynolds új élete

Ryan Reynolds új élete

A jóképű, tehetséges színész nemcsak a karrierjében, de a magánéletében is sikeres. Habár a nők legnagyobb bánatára Ryan Reynolds 2008 szeptemberében feleségül vette a gyönyörű színésznőt, Scarlett Johansson-t, idén tavasszal el is váltak, így a színész szíve ismét szabad! Vagy mégsem?

Fotó: Cliff Watts

Ryan Reynolds igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen imádnak vele játszani a nők. Sandra Bullockkal annyira összebarátkoztak a forgatások alatt, hogy a valóságban is nagyon jó barátokká váltak, de a színész feltűnt Rachel Weisz, Elizabeth Banks és Isla Fisher partnereként is. „Igen, valóban szerencsés vagyok, hogy ennyi fantasztikus színésznővel játszhattam már együtt. Ennek a szakmának ez nagy előnye, hogy szép és érdekes nők vesznek körül. Beleélhetem magam egy romantikus jelenetbe, anélkül, hogy az igaz lenne. Izgalmas, hogy ezeket a jeleneteket mások találják ki, én pedig csak eljátszom, mintha a saját fejemből pattantak volna ki azok a dolgok, melyeket megteszek és gondolok” – árulta el a kanadai színész, aki tizenkilenc évesen hagyta el otthonát, hogy színész lehessen. „Emlékszem, hogy mennyire szomorúvá tett a tudat, hogy nem ihatok alkoholt, amit Kanadában már legálisan megtehettem. A költözéssel pedig újabb két évet kellett várnom, hogy ismét elérjem az áhított életkort, amire minden fiatal vár. De mivel eltökélt voltam és minél előbb színészi munkát akartam, ezért túlléptem a kérdésen” – mesélte, majd hozzátette, hogy akkoriban úgy gondolta minden rendező csak rá vár!

„Elég nehezen indult be a karrierem!”
Annyi színészhez hasonlóan Reynolds is a kiugrást kereste. Mivel Kanadában már több mozifilmben is szerepelt, így azt gondolta hamar megtalálja majd a lehetőségeket Amerikában is. Az első próbálkozások után azonban Ryan felfogadott egy ügynököt, akinek a segítségével szappanoperákban kapott szerepeket, de ez még nagyon messze volt attól, amit igazán szeretett volna. Viszont rengeteg tapasztalatot szerzett és sokat fejlődött. „Az USA a lehetőségek országa, ezért döntöttem úgy, hogy ide jövök, és úgy tűnik, hogy bejöttek a számításaim” – majd hozzátette, hogy kezdetben nagyon félelmetesnek tűnt számára Amerika, Kanadához képest, hiszen minden nagyobb és gyorsabb volt, mint amit ő eddig megszokott. Viszont a jobb és csillogó jövő tele volt lehetőségekkel is, amit ő is jól tudott!

A természet volt a játszótérünk
Kevesen tudják, de a népszerű színésznek három bátyja van, így otthon gyerekkorában teljes volt a férfiuralom. Édesanyja aggódott is sokáig a kis Ryanért, hiszen sosem beszélt és sosem sírt, ami azért valahol érthető, annak tudatában, hogy ő volt a legkisebb testvér. Élményekben viszont nem voltak híján, mivel a család Vancouver egyik legszebb részén lakott, ahol a természet maga volt a gyerekek játszótere. „Szegény anyukám igyekezett kordában tartani a dolgokat és úgy érzem, hogy nagyon ügyesen kezelt minket és a helyzetet. Az apukám rendőr volt, mielőtt nyugdíjba vonult. Az egyik bátyám szintén rendőr lett, ezért tőlem is azt várták, hogy tűzoltó leszek vagy valami hasonló” – árulta el a színész.

A születésnapját Blake Lively-val ünnepelte, perzse szerintük ez még nem azt jelenti, hogy egy párt is alkotnak?!

Sport, hegymászás, motorozás
Valószínűleg Ryan remek tűzoltó lett volna, de ő mégis a hollywoodi csillogást választotta, de csak mértékkel. Filmpremierekre ugyan eljár, mégsem láthatunk róla semmilyen kompromittáló képet. Ő inkább kerékpározik, edz vagy éppen motorozik. „Van néhány szuperbringám és motorom. Öt évvel ezelőtt végigmotoroztam Új-Zélandot és megpróbáltam ugyanúgy Ausztráliát is. Azonban a haverom, akivel együtt indultunk, lesérült egy baleset következtében, így az a túra sajnos meghiúsult.” A kerékpározást azonban sajnos nem tudja Los Angelesben úgy űzni, ahogy azt szeretné, mivel ott életveszélyes a bicajozás a rengeteg autó miatt. Kanadában azonban volt idő, amikor egy évig, még a legnagyobb hidegben is kerékpározott. Ezzel megvolt az edzése és tett valamit a környezet érdekében is!

Jobbnál jobb szerepajánlatok
Az elmúlt években Ryan már odáig jutott, hogy vannak szerepajánlatok, amiket vissza kellett utasítania. No persze, nem olyanokat, mint a várva várt Zöld lámpást, amiben a főszereplőt alakítja, a gyönyörű Blake Lively mellett. A film Amerikában elsöprő sikerrel nyitott, hiszen a rajongók már régóta várják a mozifilmet. Azonban a szuperhős szerep mellett Ryan, az ősszel még feltűnik Jason Bateman mellett a Testcsere című vígjátékban is, ahol kipróbálhatják egymás életét és persze feleségét is pár napra. A rengeteg elfoglaltság mellett pedig szabadidejében cikkeket ír, kilenc macskájával pihen és persze a válása óta ismételten az igazit keresi. Többen látták a közelmúltban egy német modell mellett és Charlize Theron oldalán is. A legfrisebb hírek szerint pedig Scarlett Johansson már régen megbánta az elhamarkodott döntést és újra Mrs. Reynolds szeretne lenni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest