… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Türelmesebb lettem Dávid óta – Lilu interjú

Türelmesebb lettem Dávid óta – Lilu interjú

Édesanyaként, a népszerű műsorvezető, Lilu  életében is megváltozott a sorrend. Most már kisfia, Dávid az első, a smink, a csillogás csak a munka része.

A gyönyörű műsorvezető a nemrég megjelent Nevelésünk titkai című kötetben Geszti Péterhez vagy Wolf Katihoz hasonlóan beszél először teljes nyíltsággal arról, hogyan egyezteti össze a karriert a gyermekneveléssel. A képernyős ráadásul kisfia nevelése és a munka mellett nemrég régi álmát is valóra váltotta egy fodrászszalonnal, hiszen ő mindenki másnál jobban tudja, igenis számít a külső.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha jól emlékszem, ez az első alkalom, hogy egy egész estés show-t nem férfival az oldaladon vezetsz majd. Szerinted jelent ez bármi változást? Bizalmasabb egy másik hölggyel vagy ugyanolyan?
Az biztos, hogy egészen más lesz a műsor, másabb lesz a hangulat, hiszen nem a megszokott felállás jellemzi a Csillag születik című műsort, azaz nem egy férfi lesz a partnerem. Ráadásul az az érdekes ebben, hogy eddig még soha senki sem csinált ilyet. Még nem volt példa arra Magyarországon, hogy ekkora showműsort két nő vezessen.

Ez neked biztos banális, de egy kivülálló úgy gondolja, hogy két nő között ettől függetlenül kialakulhat egy verseny, melyikük a jobb, csinosabb… Te tartasz attól, hogy a nézők ezután össze fognak mérni benneteket, illetve Te is összeméred majd magad Nórival?
Már nagyon régóta ismerjük egymást Nórival és soha nem rivalizáltunk, versengtünk. Úgy gondolom, nagyszerűen tudunk együtt dolgozni, kár volna bárkinek is mesterségesen konfliktust generálnia ebből.

Mindenkinek van szexepilje, mit gondolsz neked mi az?
Az az apró vágás, amely születésem óta az arcom része.

Most nyitottad a fodrász szalonodat, ami egy régi álom volt. Miért pont fodrászat?
Az r2 tulajdonképpen egy nagy egymásra találás eredménye. Valóban, gyermekkori álmom volt egy fodrász szalon, ám a megvalósításához kellett az, hogy találkozzak Nagy Sanyival, a ValóVilág sztárfodrászával, aki szakmája egyik legjobbja és én is maradéktalanul meg vagyok vele elégedve, akármilyen frizurát készít nekem. Végre találtam egy embert, akivel ráadásul szerettem volna szorosabbra is fűzni kapcsolatom, így szinte adott volt, hogy együtt nyissunk szalont.

Mi az, amivel ti többet nyújtotok a vendégeknek?
A szalon munkatársai pontosan annyira profik és annyira jók, hogy én is velük akartam dolgozni. Képernyősként szinte kötelességem, hogy mindig jól nézzek ki, rendben legyen a hajam, és ez az ő segítségükkel meg is valósul. Úgy gondolom, már ez garancia lehet bárki számára. Ráadásul az r2-ben remek a hangulat és jó a társaság.

Mint tulajdonos, mennyi időt töltesz ott?
Egy héten minimum kétszer-háromszor bemegyek, igyekszem annyit ott lenni, amennyit csak tudok.

Mióta „ismerünk” szőke vagy. Gondoltál már arra, hogy kipróbálsz más hajszínt is?
Mint minden nőnek, az én fejemben is megfordult már, hogy váltsak, de Sanyi lebeszélt róla. És én maradéktalanul hiszek neki. (nevet)

Szerinted a hajápolásban mi a legfontosabb?
Én a jó minőségű anyagokra esküszöm. Azt vallom, hogy minden terméknek, különösen a hajfestékeknek kell megfelelő minőségűnek lennie. Továbbá azt is nagyon fontosnak tartom, hogy vigyázzanak a hajamra, amikor kezelésbe veszik. Ezt Sanyitól mindig megkapom, így tudom, a szalonom minden vendége maximális szolgáltatást kap.

Milyen világsztárt tudnál mondani, akinek pont a haja tetszett meg először?
Shakira haja nagyon tetszik!

Bevallom őszintén, én a sminkjeidet imádom- hétköznapi emberként milyen sűrűn fested ki magad? Mi a kedvenc színösszeállításod?
A képernyőn nagyon erős sminket viselek, így a civil életben igyekszem kímélni a bőröm, nem festem magam. Már nagyon régóta ugyanazzal a sminkessel dolgozom, teljesen megbízom benne. Nincs is kimondottan kedvenc színösszeállításom, mert ő tudja, mi áll jól nekem, s mi nem. Teljesen rá hagyatkozom.

Nálad mi tartozik bele a rendszeres szépségápolásba? Mi az, ami extrának számít, és kevésbé van rá időd?
Ahogy a nemrég megjelent Nevelésünk titkai című interjúkötetben is bevallottam, szeretnék minél több időt tölteni a kisfiammal, s ha ez a kozmetikus rovására megy,
ám legyen. Noha műsorvezetőként állandó reflektorfényben vagyok, minimum havonta kellene járnom. Ha Dávidot lefektettük, utána szoktam arcmaszkot feltenni. A jó minőségű krémekre esküszöm. Egyik este egy kis hidratálót, másik este egy kis feszesítőt használok.
A nőknek néha szülés után megváltozik a bőrük, vagy a hajuk. Te tapasztaltál valami hasonlót?
Igen, én is hallottam erről, barátnőim mesélték, hogy a hajuk vagy a bőrük állaga alakult át, de rajtam az égvilágon semmi nem változott.
A már említett könyvben őszintén mesélek arról, hogy a terhességem alatt persze én is híztam, fájt a derekam, vizesedett a kezem-lábam, de végig nagyon élveztem a kilenc hónapot, hiszen csodálatos érzés volt, hogy Dávid ott van a hasamban.

Nagyon jól lefogytál! Mivel tudtad ezt elérni? Diétáztál, vagy csak sokat mozogtál?
Egyszerűen csak van egy mozgékony kisfiam, aki után bizony sokat kell szaladnom. (nevet) Az interjúkötetben egyébként arról is mesélek, hogy Dáviddal imádunk játszótérre menni, sokat csavargunk együtt.

A Nevelésünk titkaiban többek között a szülésről is írtak. A többiek történetét olvasva eszedbe jutott valami, amit még elmondanál, de akkor kimaradt?
Azt hiszem, mindent elmondtam benne őszintén, aki elolvassa, sok mindent megtudhat belőle rólam, az édesanya Liluról. Talán annyit fűznék hozzá, hogy olvasva a többi szereplővel készült interjút, nyertem megerősítést a nevelési szokásaimat illetően. Például lényeges kérdés, amit a könyv szerzői egyébként mindenkinél körüljárnak, hogy ki szabad-e venni a gyermeket a kiságyból, ha sír, vagy sem. Én mindig felvettem Dávidot, hogy ne azt tanulja meg, hiába kér engem, én nem segítek neki. A Vekerdy Tamással vagy a Geszti Péterrel készült interjú megerősített abban, hogy helyesen cselekedtem, hiszen ők is hasonlóan gondolkodnak ezzel kapcsolatban.

A könyvben a sztárok őszintén vallanak

Egy kisgyerek mellett, a NŐ mindig elfoglalt. Az interjúkötetben arról is tudhatunk meg titkokat, hogy lehet mégis egy anyuka mindig fitt és csinos?
A munkámhoz hozzátartozik, hogy mindig jól nézzek ki, kifogástalan legyen a külsőm. Ezért igyekszem többet és többet tenni a kinézetemért, de őszintén bevallom, első helyen a kisfiam áll.
S bizony élhetnék lazább életet is, ha hagynám, de nem szívesen csípek le abból a szabadidőből, amit Dáviddal tölthetek.

Sok ismerősöm természete megváltozott mióta anyuka lett, -másokkal sokkal elnézőbbek, türelmesebbek. Te változtál valamit?
Alapjában véve a természetem nem változott meg, maximum annyiban, hogy nőből édesanyává váltam. De talán azt elmondhatom, hogy türelmesebb lettem, hiszen Dávid megtanított arra, hogyan legyek elnézőbb, toleránsabb.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest