… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Trendi vidámság a nyárra: hódítanak a neon cipők!

Trendi vidámság a nyárra: hódítanak a neon cipők!

Természetesen a nyár mindig a színekről szól. Az idei szezonban első sorban a pasztell színek dominálnak, azonban ez a legjobb alkalom arra, hogy egy kis vadságot és vidámságot csempésszünk magunkra. Így nem csoda, hogy rengetegen rajongunk a neon ruhákért, cipőkért és kiegészítőkért. Azonban akinek egy teljes neon szerelés túl sok lenne, próbálkozzon meg az idei szezon nagy hódítójával, a neon cipővel!

Neon cipőket ma mindenhol és mindenkin láthatunk. Nem csak buliba kitűnő választás, hanem estélyre, utcára vagy akár munkahelyre. A szezon nagy bemutatóin, díjátadóin és gáláin számos híresség, többek között Kristen Stewart, Eva Longoria és Katy Perry, is vidám, feltűnő színű cipőkben pózolt. Valaki azért viseli, hogy érdekesebbé, különlegessé tegye magát vele, vagy a figyelmet szeretné magára felhívni, míg mások egyéniségüket fejezik ki vele. De nem számít, ki miért választja a trendi neon cipőket, a következő néhány tanács mindenki számára hasznos lehet!

Három szuper tipp, ha neon cipőt szeretnénk viselni:

  1. Passzoljon az öltözékedhez! Ezt a szabályt nem túl nehéz betartani, azonban arra érdemes ügyelni, főleg a visszafogottabb stílust és megjelenését kedvelőknek, hogy viseletük inkább neutrális legyen, a neon cipőt párosítsd inkább pasztell ruhákkal vagy egyszerű farmerrel és pólóval, nehogy túlzásba ess, és papagájként viríts.
  2. Azok, akik már merészebbek, és gyakorlottak az erős színek viselésében, bártan ajánljuk, hogy akár két erős színt, például kéket és pirosat, vagy zöldet és pinket, bátran viseljék együtt. Érdemes játszani a kiegészítőkkel, illetve a sminkkel is. Nagyszerűen feldobatja öltözékünket egy, a cipőhöz passzoló körömlakk vagy rúzs is. Azonban az egyensúlyra itt is érdemes ügyelni, ha csak nem szeretnénk, ha minden tekintet ránk szegeződne.
  3. Ha kombinálni szeretnénk az eleganciát és vidámságot, akkor párosítsuk a neon cipőt klasszikus fazonú fekete vagy fehér ruhával vagy kosztümmel.

Ha szeretnél egy kis vidámságot csempészni a ruhatáradba, akkor itt az ideje beszerezni egy szuper neon cipőt, megtalálod őket szinte minden nagyobb divat- vagy márkaboltban!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest