… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Trendi strandruhák és vízparti kiegészítők körképe

Trendi strandruhák és vízparti kiegészítők körképe

Színes kánikularuhák, lenge kaftánok, és retro romantika. Nemsokára itt a strandszezon, a vízparton a bikini mellett szükséged lesz néhány stílusos kiegészítőre is!

Könnyed, színes kánikularuhák, és kaftánok

Egzotikus mintájú ruha, H&M, 2490Ft, Piros mintás ruha, Mango, 9995Ft, Kék-zöld csíkos ruha, Reserved, Rózsaszín ruha, H&M, 2490Ft.

Ezek a színes ruhák, legyen szó akár vízparti nyaralásról, vagy egy forró nyári napról, tökéletes viseletnek számítanak. Vidám, színes forgataguk a retro romantikát képviselik, ha szeretnél valami elegánsat, mégis szexit  a fürdőruha fölé, mielőtt kifekszel a strandon süttetni a hasad, ezt a viseletet neked találták ki. A ruhákat hétköznap is felveheted nagy forróságban, a kaftánok és tunikák pedig kifejezetten vízpartra lettek kitalálva.

Trendi forrónadrágok és shortok

Narancssárga short, H&M, 3990Ft, Kék mintás short, H&M, 1290Ft, Fehér farmer short, H&M, 5990Ft, Rózsaszín short, H&M, 1290Ft.

A szexi forrónadrágok már többé éve a nyár slágerdarabjainak számítanak, előnyük, hogy bármikor felkaphatod magadra, ha éppen nem szeretnél fürdő-alsóban mászkálni. Bikini felsővel is hordhatod, vagy párosíthatsz hozzájuk, néhány színes lenge felsőt, vagy blúzt. Egy ápolt barna lábbal egyszerűen ellenállhatatlan hatást keltenek.

Óriási strandtáska, amibe minden belefér

Aztékmintás táska, Mango, 6595Ft, Szalmatáska, Zara, 5995Ft, Fehér strandtáska, H&M, 2990Ft, Kék átlátszó táska, H&M, 6990Ft, Kék-fehér csíkos strandtáska, 9995Ft.

A nagyméretű strandtáskák előnye, hogy az összes kellékünk belefér, amire a vízparton szükségünk lehet, legyen szó akár naptejről, napszemüvegről, vagy törülközőről. A szalmából készült, illetve matróz mintás kiegészítők idén nagyon divatosak, viseld őket bátran.

Stílusos szandálok, és flip-flopok

Krémszínű szandál, Zara, 6995Ft, Narancssárga floppy szandál, Zara, 5995Ft, Kék szandál, Mango, 19995Ft, Fehér flip-flop, H&M, 2490Ft, Fekete flip-flop, H&M, 1290Ft.

Ezek a szellős szandálok és flip-flopok a nagy hőségben szabadon hagyják lábfejünket szellőzni, mégis óvnak a különböző gombás fertőzésektől, na meg persze a forró homoktól. Számos fazonból válogathatsz, legyen szó akár szandál verziókról, vagy sima tangapapucsokról.

Napszemüvegek: futurisztikus formák, és retro keretek

Aviátor napszemüveg, Mango, 3995Ft, Fehér napszemüveg, Zara, 5995Ft, Fekete napszemüveg, H&M, 1990Ft, Retro napszemüveg, Mango, 6595Ft, Krémszínű aviátor napszemüveg, Zara, 5995Ft, Színes napszemüveg, 1990Ft.

Napszemüvegek terén idén a paletta igencsak széles, ami a formákat illeti. A retro hatású darabok mellett a futurisztikus fazonok is jelen vannak, de a klasszikus Avitátor formákat is megtalálhatjuk a boltok polcain. Az egyik nagy kedvenc idén az 50-es, 60-as évek fazonja, élénk színekkel, és mintákkal kombinálva.

Hódít a floppy!

A floppy stílusú, széles karimájú kalapok nyáron maguk mögött hagyják a visszafogottabb cloche, és fedora darabokat. Ez a fazon nem csak véd a káros napsugarak és  a leégés ellen, de stílusos viselet lehet, legyen szó kerti partiról, strandolásról, vagy vásárolgatásról.Hozzászólások

Pin It on Pinterest