… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Tovább dübörög Orosz Barbi Tűsarka

Tovább dübörög Orosz Barbi Tűsarka

Megállás nélkül özönlenek a nézői levelek Orosz Barbarához. Minden Tűsarok rajongó azt akarja tudni, mi lesz kedvenc női magazinműsoruk sorsa, miután a TV2-nél bejelentették: Dobó Kata hasonló témában jelenik meg a csatorna napokkal ezelőtt indult, új adásában mely a nyári szünet erejéig, a Tűsarok adásának idejében jelentkezik. Barbi, aki nem csak műsorvezetőként, de producerként is jegyzi Magyarország legnépszerűbb trend-és stílusmagazinját, ezúton szeretne mindenkit megnyugtatni: a Tűsarok tovább dübörög!

“Ez a műsor a maga nemében mára fogalommá vált, nemcsak a nézők, de a divatszakma, a hazai divattervezők világában is. Négy évadon vagyunk túl és szeptemberben elstartolunk az ötödik szériával, amely ugyanolyan egyedi, de, ha lehetséges, még formabontóbb, vagányabb, komplexebb és trendibb lesz, mint az eddigiek!” – szögezte le Barbara, aki a nyári leállás alatt sem pihen: producer üzemmódba kapcsol, és szponzorokkal, interjúalanyokkal, partnerekkel tárgyal, hogy ősszel a már megszokott, magas színvonalon szórakoztathassa és tájékoztathassa a nézőket.


“Én és a mellettem álló profi gárdám is, – akikre nagyon büszke vagyok -, saját gyermekünknek tekintjük, és úgy is kezeljük a produkciót. Az elismerés pedig sosem marad el: a nézők imádják a műsort, és ezt folyamatosan a tudomásomra is hozzák. Mára a Tűsarok nem csak egy női magazinműsor a sok közül, de brandként is kikerülhetetlen. Megtisztelő számomra, hogy sok szponzor és cég már saját maga jelentkezik, hogy a Tűsarokban szeretne megjelenni, ez is jelzi, hogy a szakma és a nézők figyelik, és nyomon követik a műsort, amihez két év alatt már kialakult a kötődésük. Nem tartok a konkurenciától, mert egyrészt úgy gondolom, hogy nincs vetélytársa a Tűsaroknak, másrészt pedig a csatornán eddig is több, hasonló témájú, de különböző stílusú és megközelítésű női magazinműsor futott párhuzamosan, amik korábban is jól megfértek egymás mellett. A néző a saját ízlése szerint fog választani, így mindenki megtalálhatja a kedvenc műsorát és műsorvezetőjét, aki számára a leghitelesebb, és legszimpatikusabb. Tűsarok pedig csak egy van.”- mosolygott Barbi, aki egyébként már gőzerővel dolgozik új műsorán is, amelyről azonban egyelőre csak annyi részletet árul el, stílusos és hiánypótló műsor lesz a palettán.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest