… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Töltsd meg trendi fagyiszínekkel a gardróbodat!

Töltsd meg trendi fagyiszínekkel a gardróbodat!

Az idei tavasz kedvencei, a pasztell árnyalatú darabok elegáns, és nőies megjelenést kölcsönöznek. Divatösszeállításunkban most ötleteket adunk, hogyan hordd ezt a stílusos trendet!

A harsány, neon színek ideje leáldozott, a cukorka árnyalatok és a lágy pasztelltónusok pedig reflektorfénybe kerültek. Ezeket a ruhákat a joghurt és fagyi árnyalatok inspirálták. Ha szereted a romantikus vintage összeállításokat, ezt a stílus neked találták ki, most adunk néhány tippet, hogyan viseld a fagyiszíneket!

A legfontosabb a pasztellszínek viseleténél, hogy a megfelelő árnyalatokat kombináld egymással. A feketetét lehetőleg mellőzd az ilyen típusú összeállításokban, kivéve, ha elefántcsont színnel, vagy fehérrel párosítod. A fagyiszínek nagyon sikkesen mutatnak, ugyanakkor, ha nem vigyázol, könnyen habcsókhatást kelthetsz. Éppen ezért mellőzd az olyan összeállításokat, mint a pasztell rózsaszín és levendula kombináció, és válassz kontrasztos kiegészítők.

 

Az elegáns modern ékszerek kitűnőek erre a célra, gyönyörű kontrasztot adnak, a gyönggyel azonban bánj óvatosan, mert könnyen tündérkeresztanya hatást kelthetsz. A pasztellt, pasztellel is kombinálhatod, de ha szeretnéd enyhíteni a cukorkás hatást, válassz ezekhez a darabokhoz semleges színeket. Phillip Lim kollekciójában a fagyi árnyalatokat semleges khaki színekkel kombinálta, megőrizve ezzel az egyensúlyt.

A puncs árnyalatú ruhák bájos, és romantikus hatást keltenek, kitűnően mutatnak a fehérrel, pisztáciával, vagy tojáshéjjal. A vaníliásjoghurt nyáron, barna bőrön a legmutatósabb, ha fel szeretnéd egy kicsit dobni, párosíts hozzá türkizkék kiegészítőket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest