… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Tavasszal öltözz cukorkaszínekbe!

Tavasszal öltözz cukorkaszínekbe!

2015 tavaszán a színeké lesz a főszerep a ruhásszekrényünkben. Továbbra is hódít az edzőcipő, bátran használhatunk metálos kiegészítőket és itt az ideje, hogy ismét elővegyük rég elfeledett hátizsákjainkat. A MOM Park stylistjai most elmondják, hogy mire kell odafigyelnünk, ha tavaszi gardróbfrissítést tervezünk.

Cukorkaszínek és fényes darabok

A Fashion donoros lányok szerint, minden olyan darabnak helye van a szekrényünkben, ami színes. Legyen szó halvány cukorkaszínekről vagy élénk neon ruhákról, idén tavasszal nyugodtan kísérletezhetünk. Emellett bátran nyúlhatunk a fényes, metálosabb darabokhoz is.

Egyszerű, de nagyszerű kiegészítők és hátizsákok

Mivel ebben az időszakban a feltűnő ruhadarabok dominálnak majd, válasszunk letisztult, egyedi kiegészítőket, amelyek harmonizálnak öltözetünkkel. Táskák terén most a különböző érdekes geometriai alakzatokat formáló hátizsákok kerülnek előtérbe.

Az edzőcipő továbbra is hódít

Lábbelik közül az edzőcipő még mindig sláger, főként azok az egyedi darabok, amelyek valamilyen pluszt adnak az outfithez. Az oxford cipők és fűzős, telitalpú barátai is tarolnak. Kis túlzással már a lapos is magas, hiszen a platformok még mindig népszerűek. Ha azonban tényleg magassarkúra vágyunk, válasszunk tű- vagy kockasarkú körömcipőt.

Cicák, madarak, virágok…

Legyen szó virágos szoknyáról, pöttyös nadrágról, madaras felsőről vagy cicás kiegészítőről, idén tavasszal bármelyiket viselhetjük. Lehet fekete-fehér vagy színes kiadás, csupán egy aranyszabályt kell szem előtt tartanunk: csak egy minta és csak egy darabon.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest