… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Tátva maradt a nézők szája az idei Victoria’s Secret show-n!

Tátva maradt a nézők szája az idei Victoria’s Secret show-n!

A Victoria’s Secret fehérnemű bemutató már régóta az év talán legjobban várt divateseménye. A világ leghíresebb modelljei egy estére átalakulnak jelmezes fehérnemű tündérekké, vagy csábító arkangyalokká, hogy egy lenyűgöző show keretében bemutassák a divatház új kreációit. Az idei évi bemutató túlszárnyalta az elmúlt alkalmakat, a modellek most Csodaország legextrémebb szereléseit öltötték magukra!

A nagyszabású divatshow-t minden évben izgatott várakozás előzi meg, nem volt ez másképp idén sem, kedvenc sztármodelljeink már hónapok óta edzettek a bemutatóra. Adriana Lima elmondta, a showt megelőző néhány nap komolyan próbára tette a modellek tűrőképességét. A fellépés előtt közvetlenül, nem ehettek semmit fehérje turmixon és vízen kívül. A kreációk hat téma köré szerveződtek: a balett, a szuper angyal, szenvedély, a vízi angyalok, a klub pink, és az I put a Spell on you című sláger köré.

 A Victoria’s Secret Fashion show határozottan legérdekesebb darabját idén a szerencsés Miranda Kerr viselhette. A híres modell a világ legdrágább melltartójában tündökölt a kifutón. A Fantasy Bra gyémántokkal van kirakva, és ára 2,5 millió dollár. A vele készült összeállítást a tengeralatti világ ihlette. Adriana Lima hatalmas hollószárnyakat kapott, amit egy szexi csipke alsóneművel párosították. Candice Swanepoel földre szállt angyal képében lépett kifutóra, szárnyai 23 karátos aranyozott antik rézből készültek, súlyuk pedig több mint 22fontot nyomott.

A Victoria’s Secret angyalai közül idén eltűnt Karolina Kurkova, Rosie Huntington, és Isabeli Fontana. Helyettük azonban olyan, új arcok tették tiszteletüket, mint Karlie Kloss, Joan Smalls, és Karmen Pedaru. A nagyszabású esemény minden idők legdrágább Victoria’s Secret bemutatója volt, több mint 10 millió dollárba került. Az est egyik díszvendégeként  Maroon 5 lépett fel, akinek barátnője Anne Vyalitsina, szintén az angyalok között volt, és a bemutató meghatározó pillanata lett, mikor kéz a kézben álltak a kifutón.

Adam Levine, a Maroon 5 énekese is színpadra állt. Szerintünk a legszexisebb angyal Doutzen Kroes volt! Fotók: Victoria's Secret

Hozzászólások

Pin It on Pinterest