… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Táska tipp tavaszra

Táska tipp tavaszra

Ha itt a tavasz, akkor természetesen minden nő nekiindul, hogy felújítsa ruhatárát. Nincsenek ezzel másképp a sztárok sem. Azonban, a legújabb trendet követő ruháink mellé ne felejtsük el beszerezni a hozzájuk illő táskákat sem! Hiszen egy egyedi táska legalább annyira fontos, mint egy szexi ruha, vagy különleges cipő, egyéniségünket éppolyan jól kifejezik, és természetesen egyedivé tesznek minket. Ki ne kívánna egy olyan táskát magának, amelyet elismerő és irigykedő pillantások követnek? De akkor nézzük meg, mi is lesz az új tavaszi trend, amely a sztároknál is hódít!

Kötött táskák
Mint a cipőknél, a táskáknál is hódítani fog idén a kötött. Egy különleges kötött táskával mindig egyediek és stílusosak lehetünk, de mindig figyeljünk arra, hogy a megfelelő ruhával párosítsuk. Tökéletes választás egy elegáns koktélruhához, tavaszias virágmintás vagy csipkeruhához.

Nyomtatott táskák
Ha inkább praktikusak vagyunk, akkor ez a táska a tökéletes megoldás. Színesek, egyediek és modernek, szinte bármilyen stílusú ruhához tökéletesen illenek. Itt a legjobb alkalom, hogy beruházzunk egy igazán különleges darabra, hiszen a legnagyobb divattervező cégek, mint a Prada és a Versace is ezzel a vadiúj ötlettel kezdi az újévet.

Táskák láncpánttal
Mióta a Chanel megálmodta ezt az egyedi stílust, azóta hódít az igazi divatkövetők körében. A titok nyitja: a láncpánt igazi luxust kölcsönöz viselőjének a nap bármely pillanatában.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest