… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Szuperdögös nemzetközi modelleket igazoltak!

Szuperdögös nemzetközi modelleket igazoltak!

A L’Oréal Professionnel örömmel jelentette be a 2017-es év legújabb nemzetközi nagyköveteit: Hailey Baldwin-t, Kim Basinger és Alec Baldwin unokahúgát, aki igazi instagram ikonként, több mint 8 millió követővel dicsekedhet, és Taylor Hill-t, aki napjaink legnépszerűbb Victoria’s Secret angyala. Ez a két múzsa fogja képviselni idén a L’Oréal Professionnel 2017-es legújabb bevezetéseit.

HyperFocal: 0

Hailey Baldwin, a színész Stephen Baldwin lánya, egyben Kim Basinger és Alec Baldwin unokahúga, egy igazi véleményvezér napjaink divatjában. A legkeresettebb modellek egyikeként, már megjelent a Love, Tatler, L’Officiel és a Marie Claire címlapjain is. Bár még csak 20 éves, máris több mint 8 millió követője van az Instagramon, és minden posztjával igazi feltűnést kelt a közösségi médiában, akárcsak barátai a Kardashian családból, Kendall és Kylie Jenner. A selfie mester és igazi szépségfüggő Hailey szereti változtatni a kinézetét, különösen a haját, amelyet divatkiegészítőként használ. Nemrégiben szürke hajjal büszkélkedett a híres és irányadó Coachella fesztiválon, majd rózsaszínre váltott, mielőtt visszatért a már jól ismert szőkéhez.

fl8c4496

Vanessa Bruno 2017 tavasz-nyári valamint Őszi-Téli kollekciójának Hailey lesz a múzsája. A francia stylisttal való együttműködés 24 új, természet ihlette árnyalatot eredményezett az ikonikus INOA palettán. “Fantasztikus, hogy egy új hajszín mindent megváltoztathat.” –mondja Hailey Baldwin. “Úgy érzem, még a hangulatomra is nagyon jó hatással van. Az INOA by Vanessa Bruno professzionális hajszínemnek köszönhetően egy teljesen új Hailey-nek érzem magam!” A kizárólag L’Oréal Professionnel szalonokban elérhető, PRO FIBER hosszan tartó hajápolási kezelés 2017-es kampányarca is Hailey Baldwin lesz.

160421-12-165-v4-rvb-hd

A mindössze 19 éves divatmodell, Taylor Hill máris izgalomba hozta a közösségi médiát és hatalmas feltűnést keltett a legutóbbi Victoria’s Secret show-n, melyet első alkalommal rendeztek Párizsban. A fiatal amerikai topmodell több, mint 6,8 millió követővel büszkélkedhet az Instragramon, és kivételes karrierje során máris olyan híres márkák keresik kegyeit, mint a H&M és a Forever 21. Nagyon mély benyomást tett a Fashion Week kifutóin, ahol olyan híres tervezők ruháit mutatta be, mint Elie Saab, Giorgio Armani és Dolce & Gabbana. Álomszép alakjának köszönhetően nemrégiben ő is csatlakozhatott az elismert Victoria’s Angels klubhoz. “Nagyon megtisztelő számomra és hihetetlenül büszke vagyok, hogy a L’Oréal Professionnel nagykövete lehetek. A hajam nagyon fontos része a munkámnak, így szükségem van a gondos ápolásra. Tudom, hogy a L’Oréal Professionnel segítségével a hajam mindig gyönyörű, ragyogó és egészséges lesz, mintha csak most léptem volna ki a szalonból.”

fl8c5134Taylor lesz az arca a L’Oréal Professionnel emblematikus Série Expert hajápoló termékcsaládjának, beleértve az új Powermix termékeket is. A hajszínek világában ő lesz a Majirel Color Correction kampányarca. A Majirel Color Correction a modern nők elvárásaival összhangban került megalkotásra, ahol a szín finomítása, a ragyogás és a természetes szín hangsúlyozása ugyanolyan könnyedséggel történik, mint ahogy egy sminkművész változtatja a bőr tónusait. Napjainkban minden lehetséges, így búcsút mondhatunk a kócos hajnak, a túl sötét hajtöveknek a fakó és árnyalat nélküli színeknek. Marion Brunet, a L’Oréal Professionnel nemzetközi igazgatója köszöntötte az új nagyköveteket. “Nagy örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük Hailey Baldwin-t és Taylor Hill-t a L’Oréal Professionnel családjában. Ők testesítik meg a nők új generációját, akik ezer szállal kapcsolódnak a divathoz, azokat a nőket, akik a hajszínük által kifejezik személyiségüket és stílusukat, hogy pont úgy alakíthassák megjelenésüket, ahogyan a sminkjükkel teszik. PRÓBÁLD KI TE IS HAILEY & TAYLOR ÚJ FRIZURÁJÁT A STYLE MY HAIR APPLIKÁCIÓVAL Töltsd le a L’Oréal Professionnel Style my Hair mobil applikációját, amivel saját arcodon tesztelheted Taylor frizuráját a Majirel Color Correction-nal, vagy a Vanessa Bruno által készített frizurát Haileynek az It Looks INOA-val.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest