… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Szuper napszemüvegek érkeztek! Nézd meg Te is a Ray-Ban legújabb kollekcióját!

Szuper napszemüvegek érkeztek! Nézd meg Te is a Ray-Ban legújabb kollekcióját!

 

A Ray-Ban tavaszi-nyári szemüveg-kollekciója megőrzi a márka legendás stílusát, de a jellegzetesen kerek, retro hangulatú modellek mégis frissek és innovatívak.

 A kollekció kulcsdarabja, a Ray-Ban Clubround az ikonikus Clubmaster és a Ray-Ban Round formáinak ötvözéséből született meg. A keret az autentikus Ray-Ban dizájnt a modern, vagány megjelenéssel egyesíti. Ez a szemüveg tökéletesen illik azokhoz, akik a modern értelmiséget képviselik, de egyediségre törekszenek. A kollekció tervezői a 80-as évek híres darabját, a Ray-Ban Gatsbyt is újraértelmezték, amelynek kifinomult dizájnját és retro hangulatú, kerek formáját modern zárásokkal tették aktuálissá. A sorozat megkoronázásaként új, gumírozott nejlonszálú optikai keretek is bemutatkoznak, valamint a modernitás jegyében teljes fémszerkezetet kapnak a Ray-Ban Erika napszemüvegek.

Ray-Ban-2016-Spring-Summer-SS-42rb4246_clubmaster_round_24

A kollekció darabjai

Ray-Ban Clubround RB4246 / RX4246V
Eredeti stílus, autentikus dizájn, egyedi színek és lencsék határozzák meg az legújabb ikont, a Ray-Ban Clubroundot. A kiváló minőségű darab ideális azok számára, akik egyedi, személyre szabott szemüveget keresnek, ráadásul napszemüvegként és optikai keretként egyaránt elérhető. A kerek vonalak kiemelik a Ray-Ban Clubmaster acetátkeretének felső részét, valamint a fémkarimát és hidat. A napszemüveg fekete és piros havannában érkezik majd zöld lencsével. Elérhető még fekete pöttyözött havanna és szolid zöld színekben, valamint pöttyözött havanna színben szolid barna lencsével, valamint új, ráncolt, fekete a feketén színben tükrös, rózsaszín lencsével, ráncolt kék a feketén színben, tükrös ezüstlencsével és ráncolt fehér a fehéren színben, tükrös zöld lencsével. Az optikai keret feketében, havannában, piros havannában, opálbarack színben havanna felső résszel, valamint opállila színben havanna felső résszel elérhető.

Ray-Ban Gatsby RB4256
Az új kollekció részeként az ikonikus Ray-Ban Gatsby modell is átalakult. A kortárs elemekkel kiegészített retro stílusú szemüveg naprakész és modern lett. A kerek lencsékkel tökéletes ellenpontot képez a magas profilú, aranyozott, csiszolt fém duplahíd. Elérhető fekete, havanna, opál havanna színekben tükrös, zöld lencsével, opál havanna színben tükrös, kék lencsével, opál havanna színben tükrös, aranylencsével és opál havanna színben tükrös, ezüstlencsével.Ray-Ban-2016-Spring-Summer-SS-130rb4256_601_71

RB4257
Az új kollekcióban a Ray-Ban a klasszikus elemeket újragondolva, és azokat modern irányba tervelve egy utánozhatatlan ikont is átalakított. A retro inspirálta kerek lencsékkel tökéletes ellenpontot képez a magas profilú, aranyozott, csiszolt fém duplahíd. Elérhető fekete, havanna, opál havanna színekben tükrös, zöld lencsével, opál havanna színben tükrös, kék lencsével, opál havanna színben tükrös, aranylencsével, és opál havanna színben tükrös, rózsaszín lencsével.
Ray-Ban-2016-Spring-Summer-SS-140rb4256_60923r
Ray-Ban Erika RB3539
Vibrálás, tükröződés, ragyogás: a Ray-Ban Erika keret teljes fémszerkezetet kapott. A könnyű, lapos keretet kulcslyuk híd egészíti ki, a modell metálszürke, metál átmenetes barna, metál átmenetes kék és metál átmenetes lila színekben elérhető.

Ray-Ban Round RX7075
A Ray-Ban Youngster stílus a kortárs trendeknek és az új, innovatív megoldásoknak köszönhetően módosult: a Ray-Ban Round gumírozott lett! A pihekönnyű, nejlonszálakból álló optikai keret tervezői a karakteres kinézet érdekében menő, kerek formát alkalmaztak, kulcslyuk híddal és finom, Ray-Ban formájú szárakkal. A modell lila, kék vagy szürke átmenetes színekben kapható, valamint a kifinomultabb stílust kedvelők számára gumírozott fekete és gumírozott havanna színekben érhető el.
Ray-Ban-2016-Spring-Summer-SS-270rx7075_5601

Hozzászólások

Pin It on Pinterest