… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Sztárok és nem mindennapi hobbijaik

Sztárok és nem mindennapi hobbijaik

Elmerengtél már azon, hogy vajon mivel tölthetik szabadidejüket a kedvenc sztárjaid?

A hírességek gyakran meglehetősen különösek, a művész élet és a rengeteg pénz kombinációja elég furcsa vásárlásokat és szenvedélyeket eredményez. Mindannyiunknak vannak viszonylag szokatlan hobbijai, ugyanakkor a sztárok mindig tudnak meglepetést okozni. 

Lássuk mivel töltik szabadidejüket a hírességek, amikor éppen nem a vörös szőnyegen sétálnak.

Mila Kunis 

Mila Kunis mindig is megrögzött játékos volt és az elmúlt években a World of Warcraft megszállottja lett. Elmondása szerint néha szünetet kellett tartania, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem vált-e függővé, hiszen gyakran órákat tölt egyhuzamban a számítógépes fantasy játékkal. 

Claudia Schiffer 

Claudia Schiffer ikonikus szupermodell a divatiparban, de vajon mit csinál a szabadidejében? A modell gyerekkora óta imádja a pókokat és ma már különböző rovarokat gyűjt, valamint egy rovarlexikon-könyvtár is található otthonában.

Johnny Depp 

Valószínűleg nem gondolnád, hogy Deppnek több tucatnyi limitált kiadású Barbie-babából álló gyűjteménye van. Saját karaktereinek babaváltozatai mellett a High School Musical, Beyoncé, Paris Hilton és Marilyn Monroe kicsi mása is a kollekció részét képezi. Johnny Depp egyszerűen rajong a Barbie babákért, amikhez kiegészítőket is gyűjt és gyakran a babákkal gyakorol egy-egy karaktert szerepei tökéletesítéséhez.

Mike Tyson 

Mike Tyson amellett, hogy profi boxoló, képzett és gyakorlott galambversenyző is. Az egykori nehézsúlyú bajnok minden évben részt vesz a kaliforniai Ontarioban rendezett galambversenyen. A galambok iránti szenvedélye már gyerekkorában kezdődött és reméli, hogy a fiatalabb generáció körében is népszerűbbé válik a sportág. Hobbijáról az Animal Planet sorozatot készített Taking on Tyson címmel.

Brad Pitt

Gondoltad volna, hogy a sármos Brad Pitt kerámiákat készít? És ami még ennél is meglepőbb, hogy mindezt barátjával, Leonardo Dicaprioval, akivel sokszor egész éjszaka a kerámia szobrok készítésén ügyködnek. 

Rod Stewart

Rod Stewart modellvasút-gyűjteményének megszállottsága már-már a függőség határát súrolja. A rocker bevallotta, hogy gyakran viszi magával őket a turnéra és foglal egy másik szállodai szobát kizárólag a modellvasútjai számára. Az énekes még dokumentumfilmet is készített az általa épített 100 láb hosszú modellvasútról, ami a New York-i Grand Central Station méretarányos modellje.

Penelope Cruz 

Penelopenak meglehetősen furcsa hobbija van, megszállott ruhafogas gyűjtő. Cruz bevallotta, hogy több mint 500 különböző formájú és méretű vállfát gyűjtött össze. 

Ben Affleck

Ben Affleck valószínűleg az egyik legnagyobb sztár, akinek hobbija a szerencsejáték. Közismert arról, hogy gyakran jár kaszinókba, a póker mellett a black jack-ért is rajong. Nemcsak hatalmas összegeket nyer, de kártyaszámolással is megvádolták már és kitiltották a Las Vegas-i Hard Rock Kaszinóból. Habár Las Vegasba nem mindennap jut el az ember, de szerencsére ma már számtalan online kaszinó létezik, mint például a Unibet, ahol lehetőséged nyílik neked is betekintést nyerni ebbe a világba.

Justin Bieber

A jégkorongtól a focin át a gördeszkázásig Justin Biebernek rengeteg hobbija van. A kanadai sztár azonban már többször bizonyította, hogy több, mint egy jó énekes. Bieber ugyanis Rubik-kocka rajongó is és például a James Cordennel közös Carpool Karaoke-ban kevesebb mint két perc alatt kirakott egyet, ami azért valljuk be lenyűgöző teljesítmény.

Angelina Jolie

A színésznőnek meglehetősen furcsa vágyai voltak már gyerekkorában is, ugyanis temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni. Ezek után az sem meglepő, hogy késekből és tőrökből álló komoly kollekciója van, amelynek első darabját még az édesanyjától kapta tizenéves korában. A nem mindennapi hobbit már gyermeke, Maddox is megkedvelte és beszerezték első darabjait a gyűjteményének. 

Nem számít tehát, hogy mennyire híres valaki, mindannyiunknak szüksége van különböző szenvedélyekre, amiknek hódolhatunk szabadidőnkben. A legújabb kutatások szerint a legnépszerűbb hobbik közé tartozik a tévénézés, olvasás, a természetben való időtöltés és a sporttevékenységek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest