… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Sztárok az oltárnál

Sztárok az oltárnál

A hírességek igencsak belehúztak mostanság a házasság kötésbe, alig pár nap eltolódással rendezték meg Drew Barrymore és Will Kopelman, Matthew McConaughey és Camila Alves esküvőjét. Mindkét ceremónia gyönyörű és meghitt hangulatban telt.

Camilla az idei Cannes-i Filmfesztiválon Chopardban

Drew hagyománytisztelő esküvője
Drew Barrymore élete nagy változásokon megy keresztül mostanság, nemrégiben házasodott és nemsokára anyuka lesz. Drew gyönyörűen festett a nagy napon, visszafogott ceremónia volt. Esküvői ruhaként egy egyedi organza, muszlin rakott darabot választott, amit természetesen a színésznő maga álmodott meg. Finom, nőies fodrok, a nyakánál gallérral díszítve, Lagerfeld ismét nagyot alkotott. A Chanel ruhát precíz hímzésekkel, virág motívumokkal, tollakkal tették még látványosabbá, gömbölyödő pocakját kiemelték egy fekete szatén övvel. Drew hiába egy modern nő, tele extrém tettekkel, az esküvőjét mégis hagyományos, tradicionális stílusban szerette volna megrendezni. A menyasszony egész öltöztetését a Chanel ház biztosította, hiszen a ruha mellett az ékszereket és kiegészítőket is ők tervezték, köztük egy káprázatos gyémánt, fehér-arany fülbevalóval.

Matthew meglepi gyűrűje
A szénész nem szokványos módját találta ki, hogy megkérje kedvese kezét. Tavaly karácsonykor már csak egy dobozka várt arra, hogy kinyissák, a sztár a picike eljegyzési gyűrűt 7 dobozba csomagolta, hogy az izgalom a tetőfokára hágjon. A legutolsó dobozka végül nagy meglepetést okozott Camilának. Matthew térdre ereszkedett majd feltette a nagy kérdést, a válasz csak ennyi volt „Szerencsére”! Itt is a klasszikus stílus dominált, mind a zenekar, mind a gyűrű kiválasztásakor. A menyasszonyi ékszerek tartalmaztak egy gyémánt fejdíszt és egy 10 karátos fülbevalót. A kiegészítőkről Neil Lane gondoskodott, aki elárulta, hogy a romantikára törekedtek, anélkül, hogy az túl régimódi vagy elavult legyen.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest