… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Szilveszter a Sugarbird lányokkal

Szilveszter a Sugarbird lányokkal

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Zimány Linda egy pörgős év után, néhány nap pihenésre váltott. A Covergirls számára egész évben nem volt megállás, így mindannyian megragadták az alkalmat, hogy 2011 utolsó perceit lazítással töltsék, hogy aztán az újévet a tőlük megszokott lendülettel folytathassák.

Egy kicsit háttérbe vonulva, pihenéssel töltötték az év utolsó pillanatait a Sugarbird arcai. Barátaik és családtagjaik társaságában búcsúztatták a 2011-et, határon innen és túl.

 Dukai Regina idén is Bresciába utazott, hogy az Olaszországban futballozó párjával együtt ünnepelhessenek.
„A kedvesem kinti lakásában töltöttük a szilvesztert, néhány csapattársa is átjött. Sok-sok finomságot sütöttem-főztem, még egy tortát is készítettem, amelyre a Happy 2012 feliratot rajzoltam. Ezzel is biztatok mindenkit arra, hogy ragadja meg az apró örömöket az újévben is” – mesélte Regina.

Debreczeni Zita is elutazott párjával egy rövid időre, hogy kipihenje az elmúlt év fáradalmait.
„Nem vagyok nagy híve a hatalmas szilveszteri buliknak, s mivel nemsokára ünneplem a születésnapom, ezért inkább arra készülök. Egy vidéki wellness szállodában lazítottunk a párommal, így a négy nap alatt, amit Sárváron töltöttünk, teljesen feltöltődtem” – tette hozzá Zita.

Bódi Sylvi, Zimány Lindához és Horváth Évához hasonlóan testvére és szűkebb barátai társaságában búcsúztatta az óévet.
„Ilyenkor szeretem végiggondolni, hogy hogyan telt az év, általában nincs kedvem nagyobb társaságba menni ezen az estén. Most is a barátaimmal és a macskáimmal köszöntöttem az újév elejét, nagyon finomat ettünk, habár egy elő szilveszteri bulin azért részt vettem” – árulta el sejtelmesen Sylvi.
Annak ellenére, hogy a lányok meglehetősen különböző módon búcsúztatták az elmúlt esztendőt, egyvalamiben mégis egyeztek. Méghozzá abban, hogy mindannyian kollekciójuk egyik kedvenc darabjában tündököltek az ünnepen.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest